Primul lanț de magazine din România care vinde carne de la animale crescute în țară! Retailerul aduce la raft porc, vită, oaie și pui pentru toată lumea

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde provine carnea de la Kaufland, ei bine, rămâi în articol și află tot ce trebuie să știi!

11 dec. 2023, 09:07
Primul lanț de magazine din România care vinde carne de la animale crescute în țară! Retailerul aduce la raft porc, vită, oaie și pui pentru toată lumea
Kaufland retrage un produs de la raft

Retailerul aduce la raft porc, vită, oaie și pui pentru sărbători. Totuși este bine și să știi de unde vin aceste produse și dacă sunt alegerea corectă.

Citește și Kaufland România – pregătit pentru Sistemul Garanție-Returnare (SGR)

Kaufland este unul dintre retailerii adorați de români, de altfel ca și Lidl sau Carrefour. Pe rafturile magazinelor găsești zi de zi o sumedenie de produse.

De pe site-ul oficial Kaufland România aflăm că retailerul a impus noi standarde de creștere a porcilor. Ce înseamnă acest lucru și de unde provine toată carnea de la Kaufland?

Retailerul a anunțat că este primul lanț de magazine din România în care toată carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți și crescuți în România.

Astfel, fermierii români sunt sprijiniți, iar bunăstarea animalelor este și ea asigurată.

„Suntem primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România, ca urmare a extinderii programului de stimulare a producției interne.

Totodată sprijinim fermierii să adere la primul program de bunăstare a animalelor, ce aduce noi standarde de calitate pentru creșterea porcilor”, este anunțul făcut de Kaufland România pe site-ul oficial.

Clienții, răsfățați cu cele mai proaspete și sănătoase produse

În ceea ce privește gama Purland, de altfel adorată de români, această marcă proprie a apărut în urmă cu câțiva ani. Prețurile sunt foarte accesibile, iar produsele par a fi destul de sănătoase.

Citește și Unde se găsesc cei mai ieftini brazi de Crăciun. Dedeman, Lidl și Kaufland se află în topul clasamentului

De pe site-ul Kaufland aflăm că produsele K-Purland nu conțin arome artificiale și nici potențiatori de gust.

De altfel, produsele vin sigilate, astfel încât să își păstreze prospețimea și să fie în siguranță.

„Pentru ca felul tău de mâncare preferat să aibă un gust bun, am dezvoltat directivele de calitate K-Purland, care depășesc adesea prevederile uzuale de piață. Astfel, controlăm permanent proveniența, prospețimea, porționarea si trasabilitatea produselor”, se arată pe site-ul Kaufland.

Totodată, retailerul anunță că există o colaborare cu numeroase ferme din România, potrivit Fanatik.

Totul pentru ca în final, clienții să primească produse cât se poate de proaspete, dar și naturale.