Primul român cu Covid-19, infectat din nou: „Eu și virusul începem sa ne împrietenim”

Sergiu Sgurescu este primul român infectat cu Covid-19, dar şi unul dintre primii care s-au vindecat. Tânărul a anunţat într-o postare pe Facebook că a contractat pentru a doua oară virusul. Acum, se află în carantină, după ce testul a ieşit pozitiv.

30 dec. 2020, 21:45
Primul român cu Covid-19, infectat din nou: „Eu și virusul începem sa ne împrietenim”
Sergiu Sgurescu este primul român infectat cu Covid-19

Primul român cu Covid-19, infectat din nou. “Carantina part. 2 Am reușit performanța sa fiu infectat și a doua oară cu Covid-19  Și acum e la fel ca prima data. Eu și virusul începem sa ne împrietenim”, spune Sergiu în postarea de pe Facebook.

Sergiu este primul român care s-a infectat cu coronavirus, fiind declarat de ministrul Sănătăţii, la acea vreme, respectiv în februarie 2020, „pacientul zero”.

Citeşte şi: Vaccin coronavirus. O persoană din Elveţia a murit la o săptămână după vaccinare

Carantina part. 2 !
Am reușit performanța sa fiu infectat și a doua oară cu Covid-19 . Și acum e la fel ca prima data 😂
Eu și virusul începem sa ne împrietenim

Publicată de Sergiu Srg pe Miercuri, 30 decembrie 2020

Primul român cu Covid-19, infectat din nou

Tânărul este de origine din Gorj, iar la prima infectare, în februarie, intrase în contact cu un cetățean italian venit în România. Momentan, bărbatul este în carantină, în Germania.

În februarie, bărbatul de 25 de ani a afirmat că nu a avut niciun simptom și că infecția cu coronavirus a fost ca ”o răceală care se tratează”.

Nu am avut simptome, nu am avut absolut nimic. Eu cred că nici nu am avut coronavirus. Probabil a fost o greșeală ceva, mă gândesc. Nu e chiar aşa de rău cum se pare”, spunea Sergiu Sgurescu pentru Mediafax.

Tânărul a fost diagnosticat cu coronavirus pe 26 februarie. Ulterior a fost adus în Capitală, la Institutul ”Matei Balş”, iar pe 1 martie era deja externat, pentru că toate testele au arătat că se vindecase.

Şi dacă e să fie, până la urmă e o răceală, o gripă care se poate vindeca, adică nu e aşa rău. Nu trebuie să fie panică aşa mare, pentru că e o răceală care se tratează”, a mai spus primul român diagnosticat cu COVID-19.


loading...