Primul semn al lui Leo Iorga de când este internat. De pe patul de spital le-a zâmbit rockerilor şi celor de la Cargo

De pe patul clinicii unde este internat, Leo Iorga a mulțumit prin videotelefon, cu lacrimi în ochi, publicului care a strâns într-o seară 10.000 de lei pentru salvarea sa.

06 mart. 2019, 08:53
Primul semn al lui Leo Iorga de când este internat. De pe patul de spital le-a zâmbit rockerilor şi celor de la Cargo

Foștii săi colegi de la Cargo au sărit în sprijinul său și au mobilizat publicul și au umplut o sală de evenimente din Brașov, oraș unde Leo este foarte iubit, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi O veste tristă! Leo Iorga n-a putut fi operat în Germania. Ce s-a întâmplat cu artistul

Internat de mai mult de două săptămâni la o clinică în Hamburg, Germania, unde a ajuns în stare gravă (singurul său plămân fiind operat cu laser), între două sedințe de chimioterapie, artistul și-a găsit puterea să zâmbească, mișcat de sutele de persoane ce au venit la concertuldedicat strângerii de fonduri pentru tratamentul său medical.

Primul semn al lui Leo Iorga de când este internat!

Recunoscători că munca sa a dat identitate unei importante părți din istoria Cargo (la jumătatea anilor 80 vocea lui Leo a făcut cunoscute multe succese precum „Brigadierii”, „Povestiri din gară” ori „Erată”), trupeții timișoreni au sărit în ajutorul artistului aflat pe patul de spital și au dat întâlnire fanilor brașoveni. La concertul umanitar au participat și cei de la Compact b și CoCo. Mii de oameni au venit să ii vadă pe rockeri , mișcați de drama lui Leo Iorga, care cântă de opt ani cu un singur plămân.

Intervențiile chirugicale efectuate cu laser și tratamentul post operatoriu îi fac pe doctori și membrii familiei să fie rezervați în privința șanselor artistului, urmând să fie supus la noi determinări volumetrice ale tumorilor. Conturile pentru donații sunt în continuare deschise pentru cei care vor să-l ajute pe Leo Iorga în lupta lui cu boala:

Iorga Leonard BCR

RO98RNCB0318000672890001 – LEI

RO06RNCB0064000672890001 – EURO

Cod Swift RNCBROBU – pentru donații din străinătate