Primul TABLOU al Angelinei Jolie după DUBLA MASTECTOMIE. Cum arată frumoasa actriţă fără sâni FOTO

Un artist suedez a pictat-o topless pe actriţa Angelina Jolie după ce aceasta a făcut o dublă mastectomie de teamă să nu se îmbolnăvească de cancer la sân. Controversata pictură va fi vândută la o licitaţie în scopuri caritabile.  

24 mai 2013, 17:53
Primul TABLOU al Angelinei Jolie după DUBLA MASTECTOMIE. Cum arată frumoasa actriţă fără sâni FOTO

Johan Andersson, pictorul suedez care a pictat controversatul tablou nud al actiriţei, speră să îşi vândă opera cu 22.000 de dolari, bani ce vor fi folosiţi în scopuri caritabile, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Mituri despre cancerul la sân pe care trebuie să le ştii

La mai puţin de o săptămână după ce Angelina Jolie a declarat că va avea o dublă mastectomie pentru a preveni cancerul la sân, artistul a pictat-o topless, fără sâni. Andersson a devenit faimos după ce a pictat portretul post-mortem al lui Amy Winehouse.

După vânzarea tabloului, banii vor ajune la o campanie umanitară în Congo. Artistul a declarat că mama lui a trecut prin aceeaşi dramă, când el avea doar 15 ani.

Citeşte şi Angelina Jolie va juca în rolul mamei sale într-un film biografic

Mama mea a avut o formă de cancer la sân agresivă când eu aveam doar 15 ani. Gândul de a avea o dublă mastectomie m-a speriat şi ea a fost norocoasă să facă o operaţie care nu a necesitat îndepărtarea sânilor. Ştirile recente despre Angelina m-au făcut să pictez tabloul„, a declarat pictorul.