Principalele criterii după care să alegi o clinică stomatologică de care să fii pe deplin mulțumit

În general, când vine vorba de alegerea unei clinici stomatologice, majoritatea dintre noi ne ghidăm după distanța dintre clinica pe care o avem în vedere și locuința noastră sau după disponibilitatea acesteia deoarece avem tendința de a merge la dentist întotdeauna pe ultima sută de metri, când nu mai reușim să găsim pe cont propriu nicio soluție pentru durerile dentare care nu ne dau pace.
Alina Costache
13 ian. 2023, 14:35
Principalele criterii după care să alegi o clinică stomatologică de care să fii pe deplin mulțumit

O astfel de abordare însă, cu toate că dă rezultate pe termen scurt și ne ajută să scăpăm de durere, ne poate costa mult pe termen lung. În primul rând, fiecare dintre noi, indiferent de cât de mult ne îngrijim de sănătatea orală, ar trebui să mergem la dentist mai des, cel puțin o dată la șase luni și să fim mai atenți atunci când alegem o clinică stomatologică.

Doar în Brașov de exemplu, există în prezent peste 350 de clinici stomatologice și cu toate că la prima vedere serviciile pe care le oferă fiecare dintre ele arată foarte similar în ochii cuiva fără experiență medicală, există mici detalii care fac diferența. Hai să luăm în continuare exemplul clinicii stomatologice Dental West, una din cele mai bune clinici stomatologice din țară și să vedem prin ce se diferențiază aceasta de clinicile stomatologice de duzină.

#1 Istoria și evoluția pe piață

Dental West este o clinică stomatologică cu istorie pe piața românească. Ea a fost deschisă în anul 1995, ca o afacere de familie și datorită profesionalismului, tehnologiei și experienței pozitive de care se bucură aici toți pacienții care îi trec pragul, Dental West s-a dezvoltat și a ajuns acum să dețină în total patru cabinete stomatologice în diferite cartiere din Brașov.

Am prezentat în câteva cuvinte evoluția clinicii stomatologice Dental West pentru că atunci când vrei să alegi cea mai bună clinică stomatologică pentru nevoile tale este important să arunci o privire și asupra modului în care s-a dezvoltat de-a lungul timpului clinica la care vrei să apelezi. O clinică medicală care nu a rămas pe loc, înghețată în timp, ci a crescut ca afacere, știi că este o clinică în care poți să ai încredere la fel ca și ceilalți pacienți care au apelat la ea de-a lungul timpului și al căror număr se observă clar că a crescut.

#2 Tehnologia utilizată pentru efectuarea tratamentelor

Dintre toate clinicile stomatologice din Brașov, Dental West este prima care a deținut un tomograf dentar care făcea posibilă efectuarea unor tratamente stomatologice de o calitate mai înaltă decât puteai beneficia în alte clinici. Iar lucrurile nu s-au schimbat nici acum în sensul că în privința serviciilor medicale oferite Dental West a rămas pe primul loc investind constant în tehnologie și deținând acum cel mai performant tomograf, un aparat care permite realizarea unor radiografii panoramice și tomografii dentare 3d, la un nivel minim de radiații.

#3 Transparența în ceea ce privește prețul tratamentelor

Dental West este prima clinică stomatologică Brașov care și-a prezentat serviciile medicale pe internet, dezvoltându-și un website personal. În această clinică s-a pus mereu un accent deosebit pe transparență și pacienții care se tratează aici știu din start cât vor avea de plătit pentru că le este prezentat de către medicul lor un plan de tratament personalizat în care sunt incluse toate operațiile necesare, precum și costurile lor.

#4 Empatia echipei medicale

Se spune că nimeni nu merge de plăcere la doctor, dar echipa Dental West care întotdeauna și-a dorit să facă lucrurile altfel, încearcă de fiecare dată să ofere pacienților săi cele mai bune servicii, într-un mediu curat și relaxant, pentru ca aceștia să beneficieze de o experiență pozitivă și să revină de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Experiența și profesionalismul nu sunt singurele două caracteristici care îi definesc pe medicii stomatologi de la Dental West, ci și empatia de care dau dovadă în orice situație, tratându-și pacienții mereu cu respectul și considerația cuvenită.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!