Principele Nicolae, primele declaraţii despre nuntă

Principele Nicolae și Alina Binder pun la punct detaliile privind petrecerea lor de nuntă. Prospăt întorși în România, cei doi soți au mărturisit că îşi împart timpul între proiecte şi aranjamentele pentru nunta din septembrie. Alina a dezvăluit că are deja pregătită rochia de mireasă. 

26 mart. 2018, 07:52
Principele Nicolae, primele declaraţii despre nuntă

Deși au discutat despre cununia religioasă, Principele Nicolae și soția sa, Alina Binder, nu au anunțat încă oficial data evenimentul.

„Am făcut cununia în Anglia. Suntem la aproape de momentul când vom anunţa absolut tot”, a declarat principele Nicolae.

Pincipele a declarat că le vrea la nuntă pe reprezentantele familiei regale, mai ales Custodele Coroanei. Cum principesa Margareta este încă distantă cu nepotul său, rămâne de văzut dacă va accepta o eventuală invitaţie.

În august 2017, Nicolae își anunța, printr-un comunicat, logodna cu Alina Maria Binder, iar mai apoi s-au căsătorit civil, în secret. Nicolae şi Alina s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe 29 iulie. Principele i-a dăruit logodnicei sale inelul cu diamante şi safir la doi ani de relaţie.

După excluderea sa din linia de succesiune a Casei Regale în august 2015, Nicolae a plecat din România, stabilindu-se în Marea Britanie. Lucrurile au luat o întorsătură radicală odată cu decesul Regelui. Nepotul le-a promis românilor că se va întoarce în țară și s-a ținut de cuvânt.

De curând, principele și soția sa au fost surprinși la o plimbare prin parcul din București care îi poartă numele Regelui.