Principele Nicolae şi Alina Binder, iubita lui, au ieşit la plimbare prin Herăstrău FOTO

Principele Nicolae şi logodnica lui, Alina Maria Binder, cea supranumită "Lady Di" a României, vizibil afectaţi de trecerea la cele veşnice a Regelui Mihai, bunicul prinţului, au mers să se plimbe în Parcul Herăstrău.

25 dec. 2017, 11:20

Principele Nicolae şi logodnica lui, Alina Binder, au fost lăsaţi să participe la funeraliile Regelui Mihai alături de Familia Regală, însă au fost izgoniţi de la parastasul Majestăţii Sale, scrie cancan.ro. După înmormântarea Regelui, Principele a rămas în ţară, el locuind în toată această perioadă alături de logodnica lui, în vila viitorilor socri.

Citeşte şi Presa britanică despre fostul Principe Nicolae: „A cucerit inimile românilor”

Principele Nicolae şi Alina Binder au mers înainte de Crăciun în Parcul Herăstrău, pentru a uita, cel mai probabil, de durerea pe care le-a provocat-o moartea Regelui Mihai. Principele a plâns atunci când a văzut sicriul Majestăţii Sale înfăşurat în steagul tricolor, foarte afectată fiind şi Alina Binder. Logodnica lui Nicolae Medforth-Mills a plâns şi ea în hohote la funeraliile Regelui Mihai.

Imaginile cu Principele Nicolae şi Alina Binder îi înfăţişează pe Alteţa Sa Nicolae şi pe viitoarea lui soţie ca doi oameni foarte simpli, modeşti, în ciuda faptului că Principele Nicolae este nepotul Regelui Mihai, iar Alina Binder a devenit şi ea cunoscută în toată România datorită logodnei cu Nicolae Medforth-Mills.

Nicolae şi Alina s-au plimbat prin Herăstrău ca doi oameni obişnuiţi, fără bodyguarzi, fiind evident faptul că nu au reuşit încă să treacă peste suferinţa pe care le-a provocat-o moartea Regelui Mihai. Principele Nicolae şi „Lady Di” a României au fost foarte serioşi, chiar trişti, pe parcursul întregii plimbări prin Herăstrău.