Principele Nicolae şi Alina Binder, pictorial înainte de nuntă. Cum arată invitaţia la nunta regală

Mai sunt doar patru zile până la nunta regală. Principele Nicoale şi aleasa sa, Alina Binder fac ultimele pregătiri. De altfel, ei au şi pozat într-o revistă pentru nunţi. Între timp a apărut şi invitaţia la nunta regală.

25 sept. 2018, 13:31

Nepotul regelui Mihai şi partenera sa, Alina Maria Binder, vor avea alături 200 de apropiaţi, mai puţin pe cei din familia Regală, care au declinat invitaţia. Nici măcar mama principelul nu va participa la fericitul eveniment.

Pregătirile sunt însă pe ultima sută de metri iar recent într-o revistă de profil a apărut un pictorial cu cei doi miri. În imagini apare mireasa îmbrăcată în costum popular şi cu o coroniţă pe cap iar mirele apare în uniformă.

De altfel ţinuta obligatorie este specificată şi pe invitaţia de nuntă. Doamnele vor purta rochie de de zi şi obligatoriu pălărie iar domnii vor purta uniformă sau costum. Nicolae şi aleasa sa îşi vor uni destinele duminică în biserica Sfântul Ilie din Sinaia, ctitorită de Regele Carol al II-lea şi de Regele Mihai. Petrecerea va avea loc la Cazinoul din staţiune.