Principii care atrag abundenţa financiară

O carte uluitoare, care revolutioneaza principiile educatiei financiare din lumea intreaga este ”Secretele mintii de milionar”, aparuta la editura Curtea Veche. O carte care trateaza abundenta financiara ca o consecinta a spiritualitatii si care spune raspicat un principiu indelung dezbatut in cartile de dezvoltare personala si evolutie spirituala: “Daca vrei sa ai, mai intai trebuie sa fii.”

31 mai 2014, 07:32
Principii care atrag abundenţa financiară

O carte care ofera principii clare, aplicabile si concrete prin care ne putem schimba mentalitatea si relatia pe care o avem cu banii. Pornind de la identificarea tiparului financiar care ne conduce viata in acest moment, pana la afirmatii de prosperitate pe care e recomandat sa le gandim si sa le exprimam in fiecare zi, cartea este un ghid al celor care vor sa isi imbunatateasca viata si sa sparga barierele autoimpuse si mostenite din copilarie, care limiteaza potentialul uman.

Principiul tiparului financiar este cel care, fara sa constientizam, ne guverneaza viata si relatia pe care o avem cu banii.

Acest principiu spune: Ceea ce este invizibil creeaza ceea ce este vizibil iar daca in acest moment suntem ingropati in datorii, nu avem bani suficienti, sau castigam mult dar nu putem pastra banii si suntem tenatati sa facem risipa, radacinile sunt adanci si pornesc, de cele mai multe ori, din aspecte psihologice dezvoltate pe parcursul copilariei, din cutume mostenite din familie sau din sistemele traditionale de educatie.

Dupa descoperirea tiparului financiar si a radacinii psihologice a problemelor, autorul recomanda studierea asa ziselor dosare ale prosperitatii: 17 moduri prin care oamenii prosperi gandesc diferit si atrag si mai multa prosperitate in viata lor.

Cateva dintre principiile aplicate de oamenii care atrag in viata lor abundenta financiara sunt:

1. Oamenii bogati cred ca isi creeaza viata. Cei saraci cred ca viata li se intampla.
2. Oamenii bogati nu spun niciodata ca banii nu sunt importanti, ci sunt convinsi ca banii sunt importanti in domeniile in care functioneaza si sunt inutili in ariile in care nu au nici o influenta.
3. Oamenii bogati nu se plang, pentru ca astfel devin magneti ai esecului.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro.