Bărbat prins de poliţist când îşi înjunghia iubita pe stradă, în Capitală

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost ridicat de oamenii legii după ce a încercat să își omoare iubita, o femeie cu 10 ani mai tânără decât el. Femeia a fost înjunghiată pe stradă. Agresorul a fost imobilizat de un polițist aflat în timpul liber. Femeia a ajuns în stare gravă la spital.

25 nov. 2017, 09:59
Bărbat prins de poliţist când îşi înjunghia iubita pe stradă, în Capitală

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.00, un polițist din cadrul Secției 14 Poliție, aflat în timpul liber, a imobilizat un barbat care tocmai își înjunghiase, cu un cuțit, concubina. Totul s-a întâmplat în plină stradă, în zona Giurgiului, din Capitală. 

Femeia a fost transportată, cu răni grave, la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, din București.

Bărbatul de 51 de ani a fost condus la Secția 24 Poliție. Potrivit evz.ro, din primele date rezultă că agresiunea ar fi fost comisă pe fondul geloziei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

„Bărbatul se află în custodia Poliției. Colegul nostru care se afla în timpul liber, se plimba pe stradă în acel moment, a observat incidentul și a intervenit imediat pentru imobilizarea bărbatului agresiv”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.