Prinşi în flagrant în timp ce furau cablu de telefonie

Trei bărbaţi din localitatea Crainimăt, judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost prinşi în flagrant în noaptea de duminică spre luni, în timp ce furau cablu de telefonie din tronsonul aerian Cristur Şieu-Chintelnic, afectând astfel comunicaţiile în zonă, potrivit unui comunicat de presă remis luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

28 oct. 2013, 11:15
Prinşi în flagrant în timp ce furau cablu de telefonie

„În 28.10.2013, la ora 01.00, în urma unei sesizări, patrula mixtă intercomunală a surprins în flagrant mai multe persoane care sustrăgeau cablu de telefonie din tronsonul aerian Cristur-Şieu-Chintelnic. Poliţiştii i-au identificat pe P.C. de 33 ani, C.A. de 31 ani şi M.R. de 33 ani, toţi din Crainimăt, care sustrăgeau cablu de telefonie, secţionând deja cablul de la reţea pe o porţiune de 100 metri. La faţa locului a fost identificat şi un autoturism, aparţinând lui P.C., în portbagajul căruia a fost identificată o secţiune de cablu de telefonie în lungime de 50 metri”, se arată în comunicat, potrivit Agerpres.

Prejudiciul cauzat de cei trei bărbaţi a fost calculat la 3.000 lei, aceştia alegându-se cu dosar penal pentru furt calificat.