Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani. Ce detaliu a atras atenția în fotografia făcută de mama sa, Kate Middleton

Prințesa Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, a împlinit 9 ani pe 2 mai. Cuplul regal a postat o fotografie cu fiica lor pe rețelele sociale, iar un detaliu important a ieșit la iveală.

02 mai 2024, 23:37
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani. Ce detaliu a atras atenția în fotografia făcută de mama sa, Kate Middleton
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani

Prințul și prințesa de Wales au publicat o fotografie cu prințesa Charlotte pe rețelele sociale pentru a marca ziua în care fiica lor împlinește 9 ani. Fanii cuplului regal nu au putut trece cu vedere asemînarea dintre fetiță ți tatăl ei, William.

Citește și: Motivul pentru care s-au certat Kate Middleton și Meghan Markle, de fapt. Detaliul pe care nu mulți îl cunosc

Fotografia cu prințesa Charlotte a fost postată joi, 2 mai, pe conturile oficiale de socializare ale cuplului regal, cu mesajul: „La mulți ani, Prințesa Charlotte! 9 ani. Vă mulțumim pentru toate mesajele primite!”.

Fotografia a fost realizată de prințesa de Wales, Catherine, și a fost făcută zilele trecute, în Windsor.

Este a doua fotografie postată de soții Wales, care în urmă cu o săptămâni au sărbătorit cea de-a șasea aniversare a mezinului familiei, prințul Louis.

Prințul William și Kate Middleton au făcut o tradiție din publicarea de portrete ale copiilor în fiecare an pentru a marca zilele de naștere.

Citește și: Ce avere avea Kate Middleton înainte să se căsătorească cu prințul William al Marii Britanii. Prințesa de Wales a fost un model apreciat

Urmăritorii cuplului regal au observat cu această ocazie cât de mult seamănă Charlotte cu tatăl ei.

„William a spus copy și paste”, a glumit un internaut. „William cu părul lung”, a subliniat altcineva. „Da, este copia fidelă a tatălui ei”, a fost de părere un alt fan al familiei regale. „Și Kate are propria copie fidelă în chipul lui Louis, deci sunt egali”, a glumit altcineva.