Prinţul Charles: "Am o stră-stră-străbunică în Transilvania"

Publicat: Marţi, 02 Iunie 2015 17:29 // Actualizat: Marţi, 02 Iunie 2015 17:29 // Sursa: romaniatv.net

Prinţul Charles a declarat, marţi, la Viscri, în judeţul Braşov, că a ales să-şi lanseze o fundaţie în România pentru că iubeşte această ţară şi pentru că a avut o stră-stră-străbunică din Transilvania, adăugând că speră să contribuie ”măcar puţin” la crearea de locuri de muncă în zonă.

Prinţul Charles le-a spus jurnaliştilor, marţi, la lansarea Fundaţiei Prinţul de Wales de la Viscri că este foarte încântat că va putea ajuta comunitatea din această zonă.

Prinţul Charles şi-a lansat propria fundaţie în România

”Sunt foarte bucuros pentru că după toţi aceşti ani m-am gândit că ar fi bine să am propria mea fundaţie aici. Aşadar, sunt foarte încântat că o vom lansa astăzi, aici în Viscri, şi sper să putem folosi această locaţie pentru educarea şi dezvoltarea celor de aici şi sper să contribuim măcar puţin să ajutăm la crearea de locuri de muncă“, a spus Prinţul Charles.

Întrebat de ce a ales România, Prinţul Charles a spus că a avut ”toate motivele“.

”Pentru că iubesc România! Şi cred că aţi uitat că am o stră-stră-străbunică din Transilvania, deci am toate motivele“, a spus el. De la Viscri, Prinţul Charles va pleca spre Micloşoara, judeţul Covasna.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 iun 20:31
...această ţară şi pentru că a avut o stră-stră-străbunică din Transilvania, adăugând că Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
1
EUR
4.7480
RON
19 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H