Prinţul Charles se simte bătrân. Vezi ce l-a făcut să spună asta

Nu doar oamenii de rând au revelaţia îmbătrânirii. La fel ca şi mulţi bunici dinaintea lui, apropiata naştere a primului său nepot îl face pe prinţul Charles, moştenitorul Coroanei britanice, să se simtă "puţin bătrân".

13 mart. 2013, 14:40
Prinţul Charles se simte bătrân. Vezi ce l-a făcut să spună asta

Prinţul Charles, 64 de ani, a apărut la postul de televiziune BBC 1 cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la lansarea primei emisiuni din seria „Countryfile” şi a fost întrebat dacă perspectiva de a deveni bunic nu-l face să-şi simtă vârsta, informează Agerpres.

„Sigur că da. Până la un anumit punct nu-mi vine să cred că mi se întâmplă acest lucru. Este însă un gând minunat şi de-abia aştept să-mi cunosc nepotul”, a spus prinţul Charles.

Ducele şi ducesa de Cambridge aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil în luna iulie. Deşi nu s-a anunţat încă sexul micuţului, viitoarea mămică a lăsat să-i scape, recent, că ar fi vorba despre o fetiţă. După ce a primit un ursuleţ de pluş din partea unei persoane din mulţime, ducesa în vârstă de 31 de ani a răspuns: „Mulţumesc, îl primesc pentru fe…” oprindu-se brusc fără a continua cuvântul.

La puţin timp după ce acest incident a aprins discuţiile că ar fi vorba de o fetiţă, Kate a ţinut să precizeze că nu cunoaşte încă sexul copilului.