Prinţul Harry a fost cerut oficial în CĂSĂTORIE. Cine este tânăra care îl vrea pe nepotul reginei FOTO VIDEO

Prinţul Harry a primit propunerea fără ocolişuri, în public, de la o tânără blondă care venise alături de alte sute de australieni pentru a-l saluta pe prinţ la finalul misiunii sale militare de o lună.

07 mai 2015, 11:36

Sute de admiratori ai prinţului Harryau aşteptat ore întregi pentru a-l vedea în carne şi oase pe favoritul lor, prinţul Harry, în Sydney.

În mulţimea care îl aclama pe prinţ se afla şi o tânără cu planuri foarte clare în ce îl priveşte pe nepotul reginei. Ea i-a ieşit în întâmpinare prinţului Harry cu o pancartă pe care scria: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”

Neprimind răspuns imediat, tânăra a insistat în propunerea ei şi l-a întrebat cu voce tare: „Vrei să te căsătoreşti cu mine” Te întreb pentru a treia oară!…”

Prinţul, încurcat de îndrăzneala tinerei studente de la Universitatea din Sydney, Victoria McRae, în vârstă de 21 de ani, a roşit şi a întrebat-o dacă îl lasă să se mai gândească la propunerea ei. Văzând că ezită, Victoria l-a sărutat pe obraz, făcându-l să roşească şi mai mult, potrivit Daily Mail.

Ea nu a fost singura care l-a cerut în căsătorie pe prinţul Harry. În mulţime se regăseau şi alte fete cu pancarte pe care erau scrise cereri în căsătorie pentru prinţ.

Harry a petrecut mai mult de o jumătate de oră la întâlnirea cu adoratorii lui, timp în care a vorbit cu multe persoane, de la mic, la mare, precum şi cu veterani de război răniţi. De la unul dintre admiratori a primit un ursuleţ koala, din pluş, cu dedicaţie pentru noua lui nepoţică, Elisabeth-Diana, al doilea copil al Prinţului William şi ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Prinţul Harry, al V-lea moştenitor în linie la Tronul Marii Britanii, va merge sâmbătă, în Wellington, într-un tur oficial în Noua Zeelandă, la sfârşitul misiunii sale militare. El va pleca din Noua Zeelandă la jumătatea lunii mai şi se va întoarce acasa, fiind nerăbdător să îşi cunoască nepoţica.