Prinţul Harry a recunoscut că s-a drogat cu cocaină şi ciuperci halucinogene. Apoi s-a certat cu un coş de gunoi!

Prințul Harry a dezvăluit că s-a drogat cu cocaină și ciuperci halucinogene, apoi a vorbit cu un coş de gunoi! Totul este descris în cartea sa, "Spare", care va fi lansată pe 10 ianuarie 2023.

06 ian. 2023, 16:18
Prinţul Harry a recunoscut că s-a drogat cu cocaină şi ciuperci halucinogene. Apoi s-a certat cu un coş de gunoi!
Prinţul Harry a recunoscut că s-a drogat cu cocaină şi ciuperci halucinogene. Apoi s-a certat cu un coş de gunoi!

Prinţul Harry a recunsocut că s-a drogat! „Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens”, a scris Prinţul Harry în autobiografia care a scandalizat presa din Marea Britanie. „Spare”, cartea scrisă de ducele de Sussex, este considerată o autobiografie „nucleară”, în care acesta face dezvăluri șocante despre anumite perioade din viața sa, dar și despre familia regală.

Citeşte şi: Prinţul Harry susţine că a ucis 25 de oameni pe frontul din Afganistan: „Nu mă simt stânjenit”

The Telegraph a publicat deja mai multe pasaje din carte, concluzia fiind că Prințul Harry „a avut o perioadă „sălbatică în viața sa” și, timp de câțiva ani, a fost pe prima pagină a tabloidelor pentru scandalurile în care a fost implicat. De altfel, acesta a vorbit sincer despre această perioadă, recunoscând că a luat de câteva ori cocaină, a fumat marijuana și a încercat și ciuperci halucinogene.

„Sigur, am luat cocaină atunci. La cineva acasă, într-un weekend de vânătoare, mi s-a oferit o linie, iar de atunci am consumat mai multă. N-a fost foarte distractiv și nu m-a făcut să mă simt din cale afară de fericit cum părea că li se întâmpla altora, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar acesta era obiectivul meu major. Să simt. Să fiu diferit. Eram un băiat de 17 ani, dornic să încerce aproape tot ce ar putea schimba ordinea prestabilită. Cel puțin asta încercam să mă conving singur”, a mărturisit Prinţul Harry.

Citeşte şi: Prințul Harry ar fi fost atacat fizic de fratele său William, după cum a afirmat acesta în autobiografia care va fi publicată săptămâna viitoare

„Eram în baie, iar lângă toaletă era un coș de gunoi rotund, argint, avea o pedală pentru a deschide capacul. M-am uitat la coșul de gunoi. S-a uitat înapoi la mine. Apoi a devenit… un cap. Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens. Am râs, m-am întors, am făcut pipi. Acum toaleta devenise un cap. Vasul era ca o gură căscată, iar balamalele capacului erau ochii”, a mai dezvăluit Prinţul Harry.