Prinţul Harry, dezvăluiri tulburătoare din sânul familiei regale britanice: „Eu şi William ne aflăm pe drumuri diferite”

Prinţul Harry al Marii Britanii a făcut mărturisiri neaşteptate în cadrul unui documentar de televiziune. El a explicat că relaţia cu William are atât "zile bune", cât şi "zile proaste", şi că se află acum "pe drumuri diferite".

21 oct. 2019, 11:43
Prinţul Harry, dezvăluiri tulburătoare din sânul familiei regale britanice: „Eu şi William ne aflăm pe drumuri diferite”

Ducele şi ducesa de Sussex au făcut dezvăluirile într-un documentar intitulat „Harry & Meghan: An African Journey”, difuzat la postul de televiziune britanic ITV.

„Suntem fraţi. Mereu vom fi fraţi”, a mai spus Prinţul Harry despre relaţia cu fratele său. „În momentul de faţă, cu siguranţă suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu alături de el, aşa cum ştiu că şi el va fi alături de mine. (…) Nu ne mai vedem la fel de mult ca pe vremuri, întrucât suntem atât de ocupaţi, dar îl iubesc foarte mult (…) Cele mai multe faze au luat naştere din nimic, dar între fraţi, după cum bine ştiţi, sunt şi zile bune, şi zile proaste”, s-a confesat ducele de Sussex.

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor să se mute în California

Întrebat dacă Meghan se înfruntă cu aceleaşi presiuni mediatice ca Diana, prinţesa de Wales, decedată într-un accident de maşină la Paris în 1997, Prinţul Harry a răspuns că doar va avea grijă ca trecutul să nu se repete.

„Cred că îmi voi proteja întotdeauna familia, iar acum am o familie pe care să o protejez. Aşa că tot ceea ce i s-a întâmplat (Dianei) este incredibil de important în fiecare zi, iar asta nu înseamnă că sunt eu paranoic, ci doar că nu vreau ca trecutul să se repete”, a mai spus ducele.

Meghan, actuala ducesă de Sussex a povestit că a încercat să facă faţă presiunilor noii sale vieţi după căsătoria din mai 2018 cu prinţul Harry, dar că uneori e prea mare.

„Este dificil. Nu cred că cineva ar putea înţelege asta, dar cu toată sinceritatea, nu am avut nici cea mai vagă idee, lucru care probabil pare greu de crezut… dar când mi-am cunoscut viitorul soţ, prietenii mei erau foarte fericiţi pentru că eu eram foarte fericită, dar amicii mei britanici mi-au spus: ‘Suntem siguri că e un tip minunat, dar ar fi mai bine să renunţi căci tabloidele britanice îţi vor distruge viaţa (…) Cu toată sinceritatea, i-am spus de mult timp lui H – aşa îl alint eu – că nu e suficient doar să supravieţuieşti unui lucru, nu ăsta este scopul vieţii. Trebuie să-ţi meargă bine (…) N-am crezut niciodată că va fi uşor, dar am crezut că va fi corect, iar cu acest aspect îmi este greu să mă împac, dar iau fiecare zi aşa cum vine”, a mai spus Meghan.

Comentariile Prinţului Harry, făcute în timpul recentului său turneu din sudul Africii, vin la un an după ce ducii de Sussex au ieşit din asociaţia de caritate comună cu William şi Kate, ducele şi ducesa de Cambridge, presa relatând despre răcirea relaţiilor dintre aceştia, mai întâi între Kate şi Meghan, apoi între William şi Harry.


loading...
Partenerii noștri