Prinţul Harry s-a reîntors la Londra, pentru funeraliile Prinţului Philip. „El a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar”

Prinţul Harry i-a adus un omagiu bunicului său pe linie paternă, prinţul Philip, decedat vineri la vârsta de 99 de ani, despre care a spus că a fost "un om al datoriei, de onoare şi cu un pronunţat simţ al umorului".

12 apr. 2021, 19:53
Prinţul Harry s-a reîntors la Londra, pentru funeraliile Prinţului Philip. „El a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar”

Prinţul Harry, duce de Sussex, s-a întors deja din California în Marea Britanie, pentru prima dată după ce s-a retras din rândul membrilor activi ai familiei regale, pentru a asista la funeraliile programate sâmbătă. Într-un comunicat dat publicităţii luni, a salutat în persoana bunicului său „o stâncă a Majestăţii Sale regina Elisabeta a II-a, de un devotament inegalabil”.

„Va fi ţinut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un prinţ şi ca un duce”, a adăugat prinţul Harry.

Dar pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării şi un neastâmpărat până la final„, a mai spus el, citat de CBS.

Citeşte şi Prinţul Philip, declaraţia şocantă despre viaţa de după moarte: „Dacă mă voi reîncarna, aş vrea să mă întorc ca un virus mortal” VIDEO

„Deşi aş putea să continui multă vreme în acest stil, ştiu că dacă el ar mai fi aici, ne-ar spune, ţinând o bere în mână: ‘Haideţi, terminaţi odată cu asta!'”.

Ne va lipsi teribil de mult şi va fi ţinut minte pentru totdeauna de naţiunea noastră şi de lumea întreagă. Meghan, Archie şi eu (precum şi viitoarea lui strănepoată) vom avea mereu un loc special pentru el în inimile noastre„, a adăugat prinţul Harry.

Citeşte şi Salve de tun în Marea Britanie, timp de 40 de minute, în onoarea Prinţului Philip. Imagini impresionante VIDEO

Prinţul Philip va fi înmormântat sâmbăta viitoare, iar din pricina restricțiilor pentru combaterea pandemiei de Covid-19, doar 30 de persoane vor putea participa la funeralii. În timp ce membrii apropiați ai familiei vor fi prezenți, strănepoții Reginei ar putea rămâne acasă în timpul ceremoniei. Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, va rămâne în SUA, ei nefiindu-i permis să călătorească pe distanţe lungi cu avionul, din cauza faptului că este însărcinată.


loading...
Partenerii noștri