Prinţul Nicolae ar fi devenit tată: „Nicoleta a adus pe lume un baietel. El a recunoscut copilul”

Prinţul Nicolae a devenit de curând tatăl unui băiat, potrivit cancan.ro. Fostul moştenitor la tronul regal a recunoscut copilul Nicoletei Cîrjan şi se pregătesc de botez, spun apropiaţii cuplului.

26 ian. 2016, 07:20

De cateva zile circulă un zvon conform căruia motivul pentru care regele Mihai şi-a înlăturat nepotul de la tron este relaţia cu Nicoleta Cirjan, una dintre coordonatoarele unui eveniment la care acesta a participat.

Cei doi au flirtat cateva ore, iar mai apoi au petrecut cateva nopti impreuna. Povestea lor s-a terminat in momentul in care printul Nicolae a fost nevoit sa se intoarca in Anglia, pentru a se ocupa de proiectele de acolo. Doua luni mai tarziu, tanara l-a anuntat ca va deveni tata.

Nicoleta a adus pe lume un baietel. Nu stie nimeni daca ea si Printul Nicolae sunt impreuna, dar el a recunoscut copilul. Inca de la inceput a spus ca isi va asuma paternitatea. Acum, Nicoleta organizeaza botezul copilului si este lesne de inteles ca la eveniment va lua parte si tatal bebelusului. Printul Nicolar are defectele lui, ca orice om, dar a fost mereu un barbat responsabil, care a iubit copiii. Pentru el, asta conteaza mai mult decat orice titlu nobiliar„, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.