Prinţul William a glumit pe seama dificultăţilor de a fi tată

Prinţul William al Marii Britanii a anunţat miercuri că va părăsi în septembrie Ţara Galilor la sfârşitul misiunii sale de pilot de elicopter de salvare, în cadrul unei vizite în care a glumit pe seama dificultăţilor de a fi tată.

14 aug. 2013, 20:51
Prinţul William a glumit pe seama dificultăţilor de a fi tată

William, 31 de ani, îşi încheie luna viitoare misiunea de trei ani de la baza Royal Air Force din insula Anglesey, în Ţara Galilor, şi ar urma să se instaleze la Palatul Kensington împreună cu soţia sa Kate şi cu fiul lor, prinţul George, născut la 22 iulie, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Grijă pentru bebeluşul regal. Prinţul William îşi ia concediu de paternitate

Credeam că misiunile de căutare şi salvare în (regiunea) Snowdonia erau solicitante fizic şi mental, însă trebuie să spun că a avea grijă de un bebeluş de trei săptămâni este la fel„, a mărturisit prinţul, într-un discurs susţinut cu ocazia salonului agricol de la Anglesey.

William, care şi-a reluat activităţile după un concediu de paternitate de două săptămâni, a adăugat, zâmbind, că fiul său este „gălăgios, dar, bineînţeles, extrem de frumos„.

Citeşte şi Kate şi Prinţul William şi-au scos bebeluşul la prima plimbare FOTO

Ducele de Cambridge, titlul său oficial, ar urma să anunţe în curând dacă îşi va continua sau nu cariera militară, pentru a participa mai mult la angajamentele regale, în contextul în care bunica sa, regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 87 de ani, tinde să le delege tot mai mult. În discursul său, început în galeză, el a adus un omagiu insulei pe care a locuit cu soţia sa Kate: „ne va lipsi teribil amândurora când misiunea mea de căutare şi cercetare se va încheia a sfârşitul lunii viitoare şi când vom fi nevoiţi să ne mutăm„, a adăugat William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după tatăl său, prinţul Charles.