Prioritatea lui Carmen Dan în noul Guvern: Dotarea Jandarmeriei cu echipamente de intervenţie, pentru că e foarte solicitată

Publicat: Vineri, 26 Ianuarie 2018 17:41 // Actualizat: Vineri, 26 Ianuarie 2018 17:41 // Sursa: romaniatv.net

Carmen Dan, nominalizată ministru al Afacerilor Interne şi în Cabinetul Dăncilă, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de intervenţie, pentru că jandarmii ”sunt foarte solicitaţi”, iar un alt obiectiv al său este reformarea Poliţiei. Întrebată de ce criteriile de integritate nu au fost luate în considerare la nominalizarea miniştrilor de către PSD, Carmen Dan a replicat: ”Nu înţeleg la ce vă referiţi”.

Foto: mai.gov.ro

”Am început să facem lucruri bune, vom continua să facem lucruri bune”, a declarat Carmen Dan după şedinţa CExN al PSD.

Ea a precizat că unul dintre obiectivele sale este reformarea Poliţiei. ”Jandarmeria, altă prioritate care nu a apărut acum, de a dota această armă importantă a ministerului cu mijloace şi echipamente de intervenţie, pentru că ei sunt foarte solicitaţi”, a adăugat Carmen Dan.

Întrebată de ce criteriile de integritate nu au fost luate în considerare la nominalizarea miniştrilor de către PSD, Carmen Dan a replicat: ”Nu înţeleg la ce vă referiţi. Cei care au făcut nominalizările au susţinut şi de ce fac nominalizări (...) S-a discutat despre fiecare nominalizare şi ce îl recomandă”.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Carmen Dan Guvern jandarmerie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H