Prizonierii britanici cer autorităţilor păpuşi gonflabile

Un deţinut din Marea Britanie militează pentru a fi permise în închisori păpuşile gonflabile, astfel încât cei închişi să se poată bucura de "puţină pasiune" în spatele gratiilor, scrie Daily Mail.

08 mai 2017, 13:15
Prizonierii britanici cer autorităţilor păpuşi gonflabile

Jack Swarez, care se află în închisoarea HMP Lowdham Grange din Nottinghamshire, crede că păpuşile gonflabile ar putea îmbunătăţi comportamentul deţinuţilor, ajutând bărbaţii să elibereze testosteronul din organism.

El susţine chiar că ideea nu va costa guvernul niciun ban, pentru că deţinuţii ar fi dispuşi să plătească suma din propriile lor buzunare.

Swarez a scris pe site-ul închisorii Inside Time: „Problema cu închisorile noastre este că sunt pline de tineri plini de testosteron care şi-ar da o mână pentru puţină iubire. Frustrarea cauzată de această situaţie face, în mod inevitabil, ca aceşti bărbaţi să fie neliniştiţi şi să îşi dorească să provoace rău”.

Citeşte şi Prostituatele vor rămâne fără muncă. În Spania s-a deschis primul bordel cu păpuşi gonflabile din Europa. Cât costă o oră de amor FOTO

„Am o propunere care ar trebui examinată cu atenţie. Aceasta ar putea ajuta la atenuarea acestei probleme”, a continuat deţinutul.

„Ideea mi-a venit atunci când m-am uitat la un documentar de pe Canalul 4, care a arătat bărbaţi care trăiesc cu păpuşi gonflabile. Am observat că toţi aceşti bărbaţi păreau foarte fericiţi şi fără stres”.

„În plus, deoarece aceste păpuşi trebuie să fie umflate, toţi deţinuţii care s-au lăsat de fumat din cauza interdicţiei îşi vor folosi automat plămânii, ceea ce ar putea contribui la repararea daunelor provocate de fumat . Este o situaţie câştigătoare!”

„Deţinuţii ar putea să-şi petreacă timpul împreună cu partenera lor. Ar putea să meargă la întâlniri, să se uite la seriale împreună, să asculte muzica – să facă tot ce ai face în mod normal cu partenera ta”, a conchis acesta.