Pro TV a cumpărat TUMBLE. Nadia Comăneci este în juriul ediţiei britanice

CME Programming a achiziționat, pentru Pro TV, de la BBC Worldwide, drepturile pentru Tumble, producție recent lansată în Marea Britanie.

29 oct. 2014, 10:20
Pro TV a cumpărat TUMBLE. Nadia Comăneci este în juriul ediţiei britanice

Parteneriatul între CME Programming și BBC Worldwide se va concretiza on-air la PRO TV în toamna anului 2015. Din  juriul show-ului britanic face parte Nadia Comăneci, cea care a intrat în istoria gimnasticii mondiale cu prima notă de 10, scrie paginademedia.ro.

Nadia Comăneci, membră a juriului Tumble declară: „Tumble este un format de show TV care te face curios de cum intri în contact cu el. Eu am fost sedusă imediat ce am citit scenariul. Tumble oferă tot ceea ce oferă formatele de talent show și ceva mai mult. Complexitatea exercițiilor la care sunt supuși concurenții, multe dintre ele unice, exerciții care combină gimnastica cu acrobația te fac să urmărești fascinat evoluția acestora. Foarte interesant este și ce se întâmplă în spatele scenei, orele de antrenament, progresul pe care îl fac cei ce participă la această competiție este remarcabil. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitări în urma emisiunii, meritul este al celor care au gândit acest format, al echipei care l-a pus în practică, al concurenților care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, care te provoacă să urmărești bătălia concurenților, o bătălie care nu este cu ceilalți, este o bătălie cu tine, cu depășirea propriilor limite. Tumble este un show de televiziune și o lecție de viață”.