PRO TV LIVE VIDEO ROMANIA MALTA 1-0. Trei puncte chinuite în cursa pentru EURO 2020

România a învins Malta, scor 1-0, în preliminariile Euro-2020, după un joc modest, în care oaspeţii au ratat două ocazii mari şi au terminat meciul în atac.

08 sept. 2019, 15:09

UPDATE: Reprezentativa României a învins, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Maltei, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Golul a fost marcat de Puşcaş, în minutul 47, cu o lovitură cu capul, după o centrare din corner a lui Ianis Hagi.

În minutul 11, un gol marcat de Răzvan Marin a fost anulat pentru ofsaid.

În minutul 88, şi un gol al maltezilor a fost anulat pentru ofsaid.


PRO TV LIVE VIDEO ROMANIA MALTA ONLINE STREAMING EURO 2020. După eșecul cu Spania, România întâlnește Malta, în etapa a șasea a preliminariilor pentru Euro 2020. Maltezii au 4 eșecuri la rând, fără gol marcat, iar în ultimii doi ani au o singură victorie, 2-1 cu Insulele Feroe. 

Echipele de start

România (4-4-2): Tătărușanu – Chipciu, Rus, Chiricheș, Ștefan – Cicâldău, Marin, Bordeianu, Hagi – Andone, Pușcaș

Rezerve: I. Radu, Niță – Benzar, Toșca, Nedelcearu, Stanciu, Grozav, Keșeru, Păun, Anton, C. Deac, A. Maxim

Antrenor: Cosmin Contra

Malta (3-5-2): Bonello – Borg, Agius, Z. Muscat – Corbolan, Vella, R. Muscat, Gambin, Mbong – Farrugia, Nwoko

Rezerve: Hogg, Haber – Micallef, Apap, Grech, Fenech, Xuereb, Effiong, N. Muscat, Zerafa, Pisani, Caruana

Antrenor: Raymond Farrugia

Arbitrul de centru: Duje Strukan. Asistenți: Goran Perica, Vedran Durak

Dacă în meciul cu Spania s-a folosit un sistem 5-3-2, „tricolorii” vor juca acum într-o formulă 4-3-1-2, mai ales că avem nevoie să marcăm goluri cât mai multe pentru a ne ajuta la golaveraj în clasamentul final al grupei F.

Cosmin Contra chiar a și precizat, la conferința de presă premergătoare meciului, că va miza în atac tot pe Pușcaș, care a fost cel mai bun jucător de pe teren, alături de Tătărușanu, la meciul cu Spania. Alături de el va juca Florin Andone, care a fost rezervă cu Spania. Asta și pentru că Claudiu Keșeru a dezamăgit în meciul cu Spania.

Cei doi vor fi ajutați de Ianis Hagi, care va evolua în poziția care-i convine cel mai mult și îl va înlocui pe Nicușor Stanciu. Și compartimentul defensiv va suferi modificări, mai ales că Dragoș Grigore e accidentat.

Ambele reprezentative vin după înfrângeri în etapa a cincea, în urmă cu trei zile: naţionala pregătită de Cosmin Contra a pierdut confruntarea cu Spania pe Arena Naţională, scor 1-2, iar Malta a fost învinsă în deplasare de Norvegia, scor 2-0.

Cele două echipe s-au întâlnit şi în etapa a patra a grupei F, când tricolorii au câştigat în deplasare cu scorul de 4-0.

Pentru partida de la Ploieşti, Cosmin Contra îi are apţi pe toţi jucătorii din lot. Alexandru Chipciu revine după suspendarea din meciul cu Spania.

Partida va fi arbitrată de croatul Duje Strukan, ajutat de Goran Perica şi Vedran Durak, în timp ce al patrulea oficial delegat va fi Ivan Bebek. Strukan are 35 de ani şi pentru el meciul România – Malta va fi primul mjoc oficial din carieră la nivel de prime reprezentative.