Probabil cel mai INCENDIAR Harlem Shake. Un bărbat se împiedică şi cade în FOC VIDEO

Publicat: Joi, 25 Aprilie 2013 14:35 // Actualizat: Joi, 25 Aprilie 2013 16:50 // Sursa: RTV.net

Nebunia Harlem Shake continuă, utilizatori de internet din toată lumea filmându-se dansând în cele mai inedite situaţii. Cu toate acestea, un grup de nemţi au reuşit să filmeze cel mai incendiar dans, după ce unul dintre bărbaţii prezenţi în filmare reuşeşte să cadă în foc.

Foto: Captură video

Dintr-o distracţie simplă, un bărbat era să moară ars de viu după ce a căzut într-un foc de tabără, în timp ce dansa celebrul Harlem Shake, potrivit imaginilor postate de un utilizator de Youtube pe internet.

Citeşte şi Harlem Shake, într-un magazin de produse de curăţenie din Târgu Jiu VIDEO

Citeşte şi Cum dansează hamsterii în stilul Harlem Shake VIDEO

Norocul acestuia a fost că unul dintre cei prezenţi a reuşit să îl scoată la timp din flăcările înalte de câţiva metri, bărbatul suferind arsuri minore. Cu toate acestea, filmul a devenit viral, inedita situaţie în care a ajuns tânărul aducându-i faimă pe internet. Imaginile au fost vizionate de aproape o sută de mii de persoane, în doar câteva săptămâni.

Citeşte şi Backstreet Boys revin în forţă cu...Harlem Shake VIDEO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 mai 17:56
...posteriorului. Unii însă aleg să facă acest lucru în timp ce stau în cap sau în mâini. Citeşte şi Probabil cel mai INCENDIAR Harlem Shake. Un bărbat se împiedică şi cade în FOC VIDEO ...
25 apr 15:38
...rel="nofollow">Backstreet Boys revin în forţă cu…Harlem Shake VIDEO Source Article from http://www.rtv.net/probabil-cel-mai-incediar-harlem-shake-de-pe-youtube-un-barbat-se-impiedica-si-cade-in-foc-video_77323.html ...
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H