Probleme de frumuseţe pe care le poţi moşteni de la mama ta

Se spune că trebuie să-ţi priveşti mama dacă vrei să ştii cum vei îmbătrâni. Iată care sunt posibilele "moşteniri" neplăcute din punct de vedere fizic.

22 ian. 2014, 07:03
Probleme de frumuseţe pe care le poţi moşteni de la mama ta

1. Celulita. Apariţia celulitei este condiţionată şi de factorul genetic, iar ca să ştii cât de puternic vei fi afectată de celulită, este suficient să-ţi „studiezi” mama, scrie eva.ro.

2. Ridurile. Îmbătrânirea prematură a pielii şi apariţia ridurilor sunt cauzate în mare parte de razele solare şi lipsa protecţiei împotriva ultravioletelor, însă şi genele tale controlează viteza cu care se formează ridurile. Dacă unul dintre părinţii tăi este afectat puternic de riduri la o vârstă nu tocmai înaintată, ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru tine.

3. Cearcănele şi pungile de sub ochi. Cearcănele şi pungile de sub ochi sunt o altă moştenire genetică neplăcută. Este posibil ca unul dintre părinţii tăi să-ţi fi făcut acest „cadou” încă de la naştere.

4. Părul rar. Numărul foliculilor piloşi de la nivelul scalpului este determinat genetic, la fel ca şi culoarea sau structura părului.

5. Varicele. Riscul de a dezvolta varice este foarte mare dacă unul dintre părinţii tăi suferă de această problemă de circulaţie. Odihneşte-ţi seara picioarele pe o pernă înaltă pentru a stimula circulaţia şi foloseşte creme special concepute pentru prevenirea varicelor.

Citeşte şi Secrete de frumuseţe simple, dar cu efect garantat