Probleme de sănătate ce pot fi rezolvate cu alimente minune

Atat de multi oameni apeleaza la antibiotice si remedii impotriva racelii la cel mai mic stranut fara sa realizeze ca astfel isi expun organismele la efectele secundare ale medicamentelor, chiar daca efectul imbolnavirii dispare. Vestea buna este ca exista mai multe modalitati de a tratament in afara medicamentelor obisnuite. Este adevarat ca unele boli, cele grave, nu pot fi tratate decat cu medicamentatie, insa exista si afectiuni minore ce pot fi tratate printr-o dieta corespunzatoare. 

23 aug. 2016, 20:25
Probleme de sănătate ce pot fi rezolvate cu alimente minune

Iata 5 alimente-medicament si in ce conditii pot fi folosite: 

1. Antibiotic: Usturoiul

Usturoiul are o binemeritata reputatie de antibiotic natural. Un studiu realizat de catre Universitatea East London a descoperit ca alicina din usturoi a reusit sa „omoare” bacterii care au supravietuit  mai multor antibiotice. Desi nu este recomandat sa renunti totusi la pastilele clasice, fara sfatul unui specialist, in cazul tratarii unor afectiuni minore, de genul acneei, poti lua in calcul ustoroiul ca alternativa naturala la antibiotic. 

2. Remediu impotriva gripei: Mierea de manuka

Mierea de manuka contine multi antioxidanti, dar are si proprietati antibacteriene si antivirale. Poate fi folosita in tratarea mai multor boli printre care ulcerul, aceea si problemele digestive.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.