Probleme de sănătate pe care apa cu lămâie le rezolvă mai bine decât orice medicament

Apa cu lămâie este sănătoasă, iar acest lucru nu mai reprezintă un secret. Totuși, aceasta este mult mai eficientă decât ne-am fi putut imagina. Lămâile sunt bogate în vitamina C, calciu, magneziu, fier și au un gust plăcut.

13 mai 2016, 05:51
Probleme de sănătate pe care apa cu lămâie le rezolvă mai bine decât orice medicament

Potrivit healthyfoodhouse.com, consumând zilnic apă cu lămâie veți evita următoarele 10 probleme:

1. Probleme digestive. Sucul de lămâie îmbunătățește digestia și combate acidul gastric, balonarea și celelalte stări de disconfort stomacal.

2. Probleme ale pielii. Sucul de lămâie este bogat în antioxidanți și, astfel, vă va ajuta să scapați de pete, riduri și acnee. Sucul de lămâie poate fi folosit și direct pe piele, scrie doctorulzilei.ro.

3. Detoxifiere. Lămâia este un detoxifiant puternic atunci când este amestecată cu apă. Apa cu lămâie este recomandată în diete, posturi, detoxuri.

4. Scaune neregulate. Datorită pectinei pe care o conține lămâia veți putea spune adio constipației. Sucul de lămâie vă va păstra colonul curat, având un puternic efect antibacterian.

5. pH dezechilibrat. Un pahar de apă călduță cu lămâie în fiecare dimineață vă va ajuta să vă resetați pH-ul. În ciuda faptului că sucul de lămâie este acid, creează un mediu alcalin în organism.

6. Probleme digestive. Sucul de lămâie ajută digestia și stimulează producția de bilă.

7. Creștere bacteriană excesivă. Sucul de lămâie stopează creșterea și multiplicarea bacteriilor.

8. Dureri și inflamații. Apa cu lămâie luptă împotriva durerii și inflamației la nivelul încheieturilor, în special al genunchilor, dizolvând acidul uric.

9. Răceli. Există numeroase dovezi conform cărora apa cu lămâie combate răcelile comune.

10. Sănătatea ficatului. Apa cu lămâie întărește ficatul, mărind producția de enzime. Este important să avem grijă de sănătatea ficatului indiferent de vârstă.

Citeşte şi După ce citeşti asta nu vei mai merge niciodată la culcare fără o lămâie în şosete


loading...