Probleme de sănătate pentru Smiley! Artistul și-a anulat un concert din Orhei: ”Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt”

Smiley este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi. Are o mulțime de fani, iar concertele vin pe bandă rulantă. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, cântărețul va sta departe de fani pentru o perioadă.

07 nov. 2022, 16:15
Probleme de sănătate pentru Smiley! Artistul și-a anulat un concert din Orhei: ”Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt”

Smiley este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi. Cântărețul a fost invitat să cânte, în Orhei, cu ocazia zilelor orașului. Mai mult, acesta era chiar cap de afiș, însă din cauza unei laringite, a fost nevoit să amâne atât acest concert, cât și cele din perioada următoare,

,,Momentan nu pot să confirm că voi participa la evenimente în următoarele zile din cauza unei situații medicale. În ceea ce privește organizatorii concertelor mele, în general, nu pot să vă furnizez informații, pentru că echipa de booking se ocupă de aceste contracte. După cum știți, eu sunt un muzician fără afiliere politică. Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”, a declarat Smiley pentru Libertatea.

Ulterior acesta a revenit pe pagina de Facebook pentru a-și anunța fanii ce s-a întâmplat cu adevărat.

Smiley: ,,Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt”

,,Laringită acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: „Ne vedem noi!” doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!”, a scris Smiley pe Facebook, pentru a-și lămuri fanii cu privire la starea lui sănătatea.

Chiar și așa, cu siguranță Smiley nu va sta departe de muzică mai ales că petrece multe ore în studioul de înregistrări acolo unde și compune pentru mai mulți artiști. În restul timpului, acesta se dedică iubitei sale Gina Pistol, dar și fetiței lor care le face viața mai frumoasă.

Citește și: Ministrul Marius Budăi a anunțat cât de mult vor crește pensiile românilor, în 2023. Cei mai săraci seniori vor primi ajutor pentru achitarea facturilor, pe timpul iernii. Bugetul e aproape gata | EXCLUSIV

Citește și: Dana Budeanu l-a luat la rost pe Rafila despre sistemul medical din România: „Este o bătaie de joc continuă. De ce nu se rezolvă?” Ce i-a răspuns ministrul Sănătăţii