Probleme grave pentru Laurette. „Am izbucnit în plâns când am aflat”

Laurette se confruntă de ceva timp cu probleme de sănătate pe care a încercat din răsputeri să le țină sub control. Din păcate nu a reușit acest lucru, motiv pentru care acum trebuie să se opereze de urgență.

10 apr. 2020, 10:09
Probleme grave pentru Laurette. „Am izbucnit în plâns când am aflat”

Laurette a fost surprinsă de SpyNews în timp ce vizita o clinică medicală privată.  După apariția imaginilor, vedeta s-a hotărăt să vorbească, la emisiunea Star Matinal, de pe Antena Stars, despre problemele de sănătate pe care le are, nefiind vorba despre infectarea cu virusul COVID-19.

Laurette trebuie să-şi scoată silicoanele. Motivul este incredibil: „Nu am avut minte!”

Motivul pentru care a fost la spital în mare grabă se datorează unor dureri insuportabile care o chinuie de ceva vreme pe brunetă. Vedeta are pietre la bilă, formate în urma unui stil de viață necorespunzător: stres, oboseală și alimentație greşită.

Laurette, despre relaţia cu Ion Ţiriac: „A fost mai mult decât am sperat eu”

„Va trebui să îmi fac o operație la bilă și trebuia să mi-o fac de acum 2 săptămâni. Mi-a fost prescris un tratament dar în ultima perioadă nu și-a mai facut tratamentul și am avut niște dureri mai mari. Sunt acolo niște pietricele care se măresc pe zi ce trece, din cauza stresului, din cauza supărărilor, din cauza alimentației. Am izbucnit în plâns în fața doctorului, când mi-a zis că trebuie să mă operez. Trebuie să mă țin de tratament zilnic și mi-a spus că după ce se termină nebunia, să intervenim chirurgical” a spus Laurette.