Probleme în Liga 1: O echipă s-ar putea retrage din iarnă

Directorul sportiv al clubului ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu, a declarat, miercuri, că există şanse ca din ianuarie Liga I să rămână cu 13 echipe, formaţia pregătită de Dan Alexa având şanse mari să se retragă.

16 nov. 2016, 20:50
Probleme în Liga 1: O echipă s-ar putea retrage din iarnă

„Mesajul meu pentru Ligă a fost că există şanse ca din ianuarie Liga I să rămână cu 13 echipe. Fiind în insolvenţă, trebuia pregătit planul de reorganizare până la finalul anului. Nu am reuşit să facem asta, nu am reuşit să plătim datoriile curente. Asta e. Nu sunt bani mulţi, dar pentru noi sunt importante datoriile. Trebuie să plătim datoriile la stat. Liga I nu mai are imaginea unui campionat nici măcar mediocru. Trebuie să găsim înţelegere şi la Ligă. Există un litigiu. Avem nevoie de spijin din oraş. Dacă nu punem în practică un plan ancorat în realitate, ne va fi foarte greu. Nu putem accesa banii de la Consiliul Local, până nu trecem de planul de reorganizare. Dacă echipa se retrage după prima etapă din retur, toate echipele vor câştiga cu 3-0”, a spus Stanciu la Digi Sport.

După disputarea a 15 etape din Liga I, echipa ASA Târgu Mureş se află pe locul 13, penultimul, cu două puncte, după ce a început sezonul cu o penalizare de şase puncte.