Probleme la metrou pe Magistrala 2 din cauza unui bagaj suspect. Călătorii au fost evacuaţi

Circulaţia metrourilor pe Magistrala 2 a fost perturbată vineri ca urmare a unei sesizări privind un bagaj abandonat. Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează verificări. A fost evacuată stația Eroii Revoluţiei.

29 apr. 2022, 15:36
Probleme la metrou pe Magistrala 2 din cauza unui bagaj suspect. Călătorii au fost evacuaţi

Probleme la metrou pe Magistrala 2 din cauza unui bagaj suspect abanadonat.

UPDATE: Incepând cu ora 15.44, circulația trenurilor de metrou a fost reluată normal pe Magistrala 2.

Metrorex informează că pe Magistrala 2, circulația trenurilor de metrou se desfășoara fără oprire în stația Eroii Revoluției, ca urmare a sesizării unui bagaj abandonat.

„Pentru facilitarea echipelor care verifică coletul suspect, informăm călătorii că circulația trenurilor de metrou între stațiile Constantin Brâncoveanu și Tineretului se desfășoară pe un singur fir, în sistem pendulă, iar pe celălalt fir, circulația se desfășoară fără oprire în stația Eroii Revoluției. Călătorii sunt informați cu privire la această situație prin sistemul de sonorizare din trenuri și din stații”, a anunţat Metrorex.

Citeşte şi: Femeie de 35 de ani, împuşcată în piept. Arma e căutată cu detectoare de metale

„Astăzi, în jurul orei 15.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că in stația de metrou Eroii Revoluției, din sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat.

La fața locului s-au deplasat, de urgență polițiștii care au dispus măsuri din competență. Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează verificări. A fost evacuată stația, iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activității”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Veşti bune pentru românii care merg de 1 mai la mare. Unde vor mai fi restricţii de trafic