Probleme mari pentru Falcă, în timpul lansării lui Iohannis

Sâmbătă, la prânz, când primarul Aradului, Gheorghe Falcă, se afla pe scena din Piaţa Victoriei, alături de Iohannis şi alţi lideri ACL, în municipiul pe care îl „păstoreşte" se întâmplau lucruri grave, scrie stiripesurse.

28 sept. 2014, 10:41
Probleme mari pentru Falcă, în timpul lansării lui Iohannis

Aproape 300 de oameni din Colonia Aradul Nou au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de tratamentul municipalităţii. Protestatarii au blocat pentru câteva minute şi drumul care leagă Aradul de Timişoara.

Străzile din Aradul Nou sunt neasfaltate. Mai mult, în urmă cu doi a fost reparată reţeaua de canalizare, iar muncitorii au lăsat în urmă o adevărată mlaştină. Singura stradă asfaltată din cartier este cea pe care locuieşte primarul Gheorghe Falcă.

Falcă are probleme şi cu partenerii de alianţă din cauza străzilor neasfaltate. Consilierul municipal Florin Galiş, preşedintele PNL Arad, locuieşte în Aradul Nou, pe una dintre străzile cu probleme.

Protestatarii s-au oprit şi în faţa casei acestuia, pentru a-şi striga nemulţumirile. Liderul liberal nu era acasă, însă a declarat ulterior, pentru publicatia locală aradon.ro, că situaţia străzilor din cartier, demnă de Evul Mediu, este inacceptabilă.