Problemele se țin lanț de centrul Capitalei! După gunoaie și șobolani, bucureștenii se confruntă cu o nouă situație: străzi și trotoare distruse sau pline de gropi

Problemele se țin lanț de București. După scandalul pe tema gunoaielor și a șobolanilor, centrul Capitalei se confruntă acum cu sute de gropi și spărturi în pavaj și pe străzi.

18 iun. 2021, 16:18

Problemele se țin lanț de București. După scandalul pe tema gunoaielor și a șobolanilor, centrul Capitalei se confruntă acum cu sute de gropi și spărturi în pavaj și pe străzi.

Centrul Vechi arată ca după bombardament. Gropile din trotuar îi pun la încercare pe pietoni, iar cele de pe străzi vin cu incidente pentru bicicliști și pentru cei care aleg trotinetele pentru a se deplasa prin oraș.

Un tânăr bucureștean chiar a dezvăluit că a suferit o entorsă a gleznei după ce a călcat pe o bucată desprinsă de pavaj.

Imaginile surprinse în centrul orașului, făcute publice de G4media, i-au lăsat fără speranță pe mulți internauți, care s-au declarat dezamăgiți și revoltați de câte situații trebuie să mai îndure din cauza lipsei de interes a autorităților locale.

Mii de turiști străini au venit în vizită în București pentru a urmări meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal, competiția sportivă la care Bucureștiul găzduiește patru meciuri. Aceștia au fost întâmpinați așa cum nu ar trebui să se întâmple într-o capitală europeană, cu gropi, gunoaie, șobolani și lista poate continua.

Problema gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. Garda de Mediu a amendat Primăria cu 160.000 de lei

Scandalul momentului a fost generat de munții de gunoaie prezenți în tot Sectorul 1 al Capitalei. În urmă cu două zile, Garda de Mediu a confirmat că a amendat Primăria Sectorului 1 cu suma de 160.000 de lei din cauza gunoaielor.

Garda de Mediu a amendat şi operatorul de salubritate din sectorul 1 cu suma de 70.000 de lei, pentru nerespectarea condițiilor impuse în Autorizația de Mediu.

Clotilde Armand spunea în urmă cu câteva zile că informația conform căreia Primăria a fost amendată de Garda de Mediu este un „fake news”.

Bucureștiul, victima invaziei de șobolani

Cu două zile în urmă, într-un Mega Image din Sectorul 1 doi șobolani au fost fotografiați mâncând liniștiți o gogoașă pe un raft al magazinului.

Situația nu a fost singulară, lucru care îi îngrijorează tot mai mult pe bucureșteni că orașul ar putea deveni victima invaziei de șobolani. Rozătoarele au ros cablurile de electricitate și au lăsat semafoarele fără curent. Potrivit Companiei Municipale de Management al Traficului, în decursul zilei de miercuri, în jurul orei 14:00, semafoarele din intersecția Bd. Unirii cu Str. Nerva Traian s-au defectat, iar traficul a fost îngreunat timp de o oră și jumătate din această cauză.

șobolanii


loading...
Partenerii noștri