Problemele se țin lanț în viața lui Florin Salam! Un bărbat i-a făcut plângere penală manelistului. ”M-a dus cu vorba, i-am dat 5.500 de euro”

Un bărbat a depus o plângere penală pentru înșelăciune împotriva lui Florin Salam. Se pare că manelistul intră din probleme în probleme, mai ales după ce, luna trecută, o femeie din București l-a acuzat de agresiune. Iată ce a declarat bărbatul ce îl acuză pe manelist de înșelăciune.

05 feb. 2024, 14:58
Problemele se țin lanț în viața lui Florin Salam! Un bărbat i-a făcut plângere penală manelistului. ”M-a dus cu vorba, i-am dat 5.500 de euro”
Lovitură dură pentru Florin Salam la final de an. Manelistul este îngenuncheat de probleme

Bărbatul care i-a făcut plângere penală pentru înșelăciune lui Florin Salam a declarat faptul că manelistul l-a înșelat cu suma de 5.500 de euro.

Citește și Florin Salam, implicat într-un nou scandal. Țeapa uriașă pe care manelistul le-a dat-o unor miri: le-a luat 9.000 de euro și nu s-a mai prezentat la nuntă

Florin Salam ar putea ajunge din nou în fața polițiștilor, asta la doar o lună, după ce o femeie din Capitală l-a acuzat de agresiune.

De această dată este vorba despre o plângere penală pentru înșelăciune depusă împotriva manelistului.

Un bărbat din Dâmboviţa susține că s-ar fi înţeles cu manelistul ca acesta să îi cânte la nuntă, iar pentru asta i-ar fi plătit, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro.

Potrivit persoanei care a depus plângerea, totul ar fi decurs conform planului până pe 21 august, ziua evenimentului.

Atunci manelistul ar fi spus că întârzie, ca într-un final să își închidă telefonul și să nu mai participe deloc.

Păgubitul a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul a povestit că Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat însă nu s-ar fi prezentat niciodată.

Conform procedurii, polițiștii îl pot aduce cu mandat la secția de poliție.

”I-am dat 5.500 de euro”

Pentru că cei doi nu aveau un contract scris, ci doar o înțelegere verbală, nu s-au putut adresa instanței civile astfel că a fost făcută această plângere penală pentru înșelăciune prin care victima speră să își recupereze cei 5.500 de euro.

„I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment.

De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele”, povestește victima.

Bărbatul spune că nu are pretenții la daune, ci își vrea doar banii înapoi.

„Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat. Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea…”, mai spune bărbatul, potrivit Antena3.ro.

Citește și Florin Salam, vizat de un dosar penal, după ce ar fi bătut o escortă de 23 de ani într-o cameră de hotel. UPDATE Mărturia tinerei: „E un monstru”

Artistul a făcut chiar şi un clip de promovare împreună cu bărbatul de la care a primit bani.