Procesul fraţilor Dolănescu, aproape de final. Ce avere îi va reveni fiecăruia dintre fiii regretatului artist

Procesul pentru averea lui Ion Dolănescu este aproape de final. La ultima înfăţişare, judecătorii au respins cererile avocatului lui Ionuţ de a reevalua bunurile şi de a schimba experţii. Magistraţii au cerut în schimb ca cei care au evaluat casele să se pronunţe dacă piaţa imobiliară a scăzut în ultimii doi ani. Dragoş Dolănescu a declarat pentru România TV că vrea să doneze o parte din averea care-i va reveni.

26 sept. 2014, 10:26
Procesul fraţilor Dolănescu, aproape de final. Ce avere îi va reveni fiecăruia dintre fiii regretatului artist

Ionuţ Dolănescu a solicitat judecătorului reevaluarea averii şi schimbarea experţilor, pentru că opinia acestora n-ar fi fost deontologică, informează România TV. Magistraţii au respins cererea, dar le-au transmis specialiştilor să se pronunţe dacă din 2012 până acum piaţa imobiliară a scăzut. Dacă nu vor fi modificări, procesul s-ar putea încheia în luna noiembrie, iar casa lui Ion Dolănescu ar urma să-i revină lui Ionuţ.

Citeşte şi Clipe DRAMATICE pentru Ionuţ Dolănescu: „Este aproape în COMĂ”

„Restul imobilelor o să-mi revină mie, plus diferenţa de bani. Ionuţ trebuie să dea diferenţa care rămâne între 300 de mii şi 725 de mii”, a spus Dragoş Dolănescu pentru România TV

Dragos Dolănescu ar rămâne cu 2 case şi 3 terenuri în Bucureşti, Sinaia, Butimanu şi Tunari. După ce se va încheia procesul, el vrea să facă o faptă caritabilă.

Citeşte şi Dragoste ca-n poveşti între Ion Dolănescu şi Nadia Comăneci. Vezi ce melodie i-a compus artistul gimnastei

„Vreau să mă ţin de cuvânt cu ce i-am promis tatălui meu înainte să moară, voi dona o casă sau un teren în scopuri caritabile, să se construiască o biserică sau o casă de copii”, a precizat Dragoş Dolănescu.

Acesta spune că va dona şi partea care-i va reveni din drepturile de autor, adică 25.000 de euro. Deşi nu a mai vorbit de câţiva ani cu fratele său, prin intermediul „româniatv#, Dragoş i-a transmis un mesaj cumnatei, care urmează să nască al treilea copil al lui Ionuţ. „Aş vrea să-i spun să aibă o naştere uşoară şi să aibă doar bucurii copilul care se va naşte”, a spus Dragoş dolănescu.