PROCUROAREA care a luat mită oi şi vaci îi ameninţă cu MOARTEA pe martorii din proces printr-o metodă şocantă

Majeczki Izabella, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, județul Harghita, în sarcina căreia s-au reţinut două infracţiuni de luare de mită şi instigare la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată a fost arestată pentru 29 de zile. Cu toate acestea, ea îi ameninţă pe martorii din proces cu ajutorul măcelarului care a sacrificat animalele primite drept mită. Astfel, bărbatul le-a speriat, spunându-le că o să îi tranşeze şi o să le dea foc la casă.

30 nov. 2013, 10:16
PROCUROAREA care a luat mită oi şi vaci îi ameninţă cu MOARTEA pe martorii din proces printr-o metodă şocantă

Femeia nu s-a dat în lături nici de la practici mafiote extrem de violente. De după gratii, fosta şefă a procurorilor din Gheorghieni şi-a trimis măcelarul să-i ameninţe pe cei care au turnat-o la DNA, potrivit România TV.

Citeşte şi Un prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, arestat 29 de zile

După arestarea preventivă a doamnei Majeczki Izabella, le-au fost adresate ameninţări, inclusiv cu incendierea casei şi tăierea gâtului, pe motiv că au declarat date cu privire la fapta de corupţie comisă de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni„, se arată în rechizitoriul DNA.

Inedit este faptul că fostul procuror încă nu recunoaşte acuzaţiile care i se aduc, declarând că înainte să primească carnea de vită ea a oferit familiei respective mai multe tone de cartofi şi un cărucior pentru copii, iar animalele ar fi fost doar achitarea datoriei respective. Un nou dosar a fost deschis pe numele procuroarei privind aceste ameninţări.

Am primit ameninţări de la cel care a luat parte la tăierea vacilor date de noi pentru procuroarea Majeczki Izabella„, a declarat unul dintre denunţători care a făcut o plângere la poliţie pentru ameninţări.

Citeşte şi De tot râsul. MITA LA ROMÂNI, de la oi şi vaci până la pălincă şi cârnaţi

În cursul anului 2011, Majeczki Izabella, în calitatea de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, a pretins şi a primit, prin intermediar, de la două persoane cercetate într-un dosar penal, ovine şi bovine (două vaci, trei oi și doi miei), în valoare de aproximativ 10.000 lei, pentru ca, în schimb, să îşi exercite atribuţiile de prim-procuror, astfel încât persoanele cercetate să beneficieze de o soluţie favorabilă în dosarul penal în care erau cercetate pentru infracțiuni cu violență, se arată într-un comunicat emis de DNA. Pentru a  ascunde infracțiunea de luare de mită descrisă mai sus, Majeczki Izabella a instigat și a ajutat o persoană să contrafacă, la data de 14 august 2013, în două exemplare, un înscris în care a consemnat, neconform adevărului, că a remis suma de 3.000 lei uneia dintre persoanele de la care primise anterior mita.