Procurori umiliţi de un INTERLOP PERICULOS: „Cine râde la urmă, râde mai bine. Ruşine DIICOT”

Interlopul Costel Corduneanu din Iaşi a fost pus sub control judiciar de magistrați, cu toate că DIICOT îl reținuse pentru trafic de arme. Acesta le-a lăsat procurorilor un mesaj pe Facebook, în care îi "ceartă" că l-ar fi reținut fără motiv.

19 oct. 2014, 07:45

Acum 2 zile procurorii DIICOT au emis o ordonanță de reținere pe numele meu pe motiv „grup infracțional organizat și contrabandă calificată”..Băi voi sunteți sănatoși?? Pe ce dovezi mă rețineți?? Mi-ați devastat mașina mi-ați luat actele, lucrurile personale, îmi ascultați telefoanele…. Băi nebunilor fiecare om are dreptul la LIBERTATE în vorbire. La dosar NU EXISTĂ dovezi pt care aș fi facut eu așa ceva nici convorbiri nici fapte NIMIC. Și fac eu rău că vă cer despăgubiri și daune morale?? Scriu aici pt că știu că citiți voi ăia, vă știți voi, de acolo de sus care îmi vreti răul… Dar pot să zic un lucru doar, cine râde la urmă râde mai bine!! DISTRIBUIȚI MAI DEPARTE să vadă lumea de cine e condusă țara asta și NU mă refer la președinte, mă refer la cei care conduc DIN UMBRĂ (magistrat, procurori și așa mai departe) RUȘINE DIICOT, RUȘINE JUSTIȚIA ROMÂNĂ, BĂGAȚI OAMENI PE AREST NEVINOVAȚI!! ȘI VĂ PLÂNGEȚI CĂ A CRESCUT RATA„, a scris Costel Corduneanu pe pagina lui de Facebook.

În urma probele administrate de anchetatori există suspiciunea că în cursul lunii iulie 2014, Costel Corduneanu a iniţiat constituirea unei grupări criminale cu scopul introducerii în mod ilegal în România de armament şi a muniţiei aferente. Pentru punerea în aplicare a rezoluţiei infracţionale, Costel Corduneanu a luat legătura cu o persoană care se afla pe teritoriul Italiei, căreia i-a cerut să-i aducă un pistol şi muniţia aferentă. Ulterior s-a stabilit faptul că persoana care era în Italia era Ranzburg Ovidiu, care în momentul venirii în România a introdus în mod ilegal în țară un pistol şi muniţia aferentă.

Vineri seară, magistrații Curții de Apel Iași a decis cercetarea sub control judiciar a lui Costel Corduneanu, deși oamenii legii au găsit pistolul în mașina lui.

CITEŞTE ŞI: Un INTERLOP PERICULOS din Turnu Severin a fost prins în Belgia