Procurorii o vor căuta pe Elodia în mânăstirile din ţară

Elodia va fi căutată în toate mânăstirile şi schiturile din ţară. Procurorii au admis proba cerută de avocata lui Cristian Cioacă în apărarea politiştului. În răspunsul trimis avocatei lui Cioacă, procurorii notează şi că Elodia a avut un amant timp de un an. În plus, procurorii cer ca Cioacă să nu fie judecat la Braşov sau Piteşti.

23 ian. 2013, 09:04
Procurorii o vor căuta pe Elodia în mânăstirile din ţară

Cristian Cioacă a cerut nu mai puţin de 26 de probe în apărarea sa însă procurorii au admis doar două, informează România TV. Prima solicitare acceptată de procurori este aceea de a o căuta pe Elodia Ghinescu la mănăstiri şi schituri, deşi procurorii noteză în răspunsul prin care i-au admis solicitarea faptul că nu cred că este posibil aşa ceva.

În al doilea rând, procurorii au acceptat şi solicitarea de a-i remite o copie după dosarul anchetei administrative care s-a efectuat la nivelul SPP, în anul 2007, în urma acuzaţiilor că Elodia Ghinescu ar fi întreţinut relaţii extraconjugale cu mai mulţi angajaţi SPP.

Procurorii au admis faptul că s-a demonstrat că Elodia Ghinescu a avut relaţii extraconjugale cu unul dintre ofiţerii SPP de la acea dată. În plus, procurorii cer strămutarea unui eventual proces în care Cristian Cioacă va fi trimis în judecată. Cer, mai exact, să nu se judece nici la Braşov şi nici în Argeş, pentru că se gândesc la binele copilului şi al familiei suspectului. Decizia o va lua Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.