Procurorii cer pedepse cu executare pentru fraţii Becali şi Cristi Borcea. Când se va da sentinţa

Procurorii DNA cer pedepse cu executare pentru fraţii Becali, în dosarul în care aceştia sunt acuzaţi că au mituit o judecătoare. Giovanni Becali a plecat din țară chiar înainte de termenul de azi! El este în Germania, la tratament, spun avocații.

03 nov. 2016, 11:24
Procurorii cer pedepse cu executare pentru fraţii Becali şi Cristi Borcea. Când se va da sentinţa

Judecătorul a anunţat joi că va da o decizie pe data de 18 noiembrie în dosarul în care fraţii Ioan şi Victor Becali şi Cristi Borcea sunt acuzaţi că au mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, pentru ca aceasta să le dea o decizie favorabilă în Dosarul Transferurilor.

Citeşte şi Abia ieşit din închisoare, Giovani Becali sfidează orice regulă de bun simţ. Un fost consilier al lui Cioloş l-a dat în vileag

Potrivit România TV, procurorul a cerut pedepse cu executarea pentru toţi inculpaţii din dosar. El susţine că judecătoarea Geanina Terceanu a solicitat în schimbul pronunţării unei sentinţe favorabile aproape 200.000 euro. De asemenea, procurorul a subliniat că în cazul fraţilor Becali şi al lui Cristi Borcea se pune problema recidivei. În plus, pe numele lui Ioan Becali, recent eliberat din închisoare, procurorul a cerut emiterea unui nou mandat de executare.

La termenul de joi nu au fost prezenţi nici fraţii Becali, nici Cristi Borcea. În ceea ce-l priveşte pe Ioan Becali, acesta se află în Germania, pentru analize medicale, el urmând să revină în ţară vineri.