Procurorii şi poliţiştii, chemaţi să dea explicaţii în cazul de la Caracal. Audieri bombă la SIIJ

Mai mulți procurori și polițiști sunt audiați joi la sediul SIIJ în cazul Alexandrei Măceşanu, ultima victimă a criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă.

22 aug. 2019, 06:21
Procurorii şi poliţiştii, chemaţi să dea explicaţii în cazul de la Caracal. Audieri bombă la SIIJ

Pe lista celor audiaţi se află Liviu Vasilescu, procurorul de la DIICOT Craiova, dar şi Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal și soția acestuia, Violeta Mirea, care era comisar-șef la Secția de Poliție Osica de Sus și avea în surbordine postul de Poliție de la Dobrosloveni.

La sfârșitul lunii trecute, procurorii din cadrul SIIJ au dispus începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acționat/nu au acționat în contextul cercetărilor care s-au desfășurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt.

Citeşte şi ULTIMELE IMAGINI cu Luiza în viaţă. Cine e femeia misterioasă care apare pe camere VIDEO ŞOCANT

De asemenea, tot joi va fi audiată de procurori DIICOT și soția lui Ghoerghe Dincă.

În acelaşi timp, criminaliştii continuă să cerceteze casa lui Gheorghe Dincă, după ce scanerului folosit pentru a cerceta pereţii locuinţei s-a defectat miercuri. De la primele ore ale dimineţii Gheorghe Dincă a fost scos din arestul din Slatina şi dus din nou la casa din Caracal.