Ipoteză HALUCINANTĂ în cazul copilului de doi ani găsit mort în Caraş-Severin. Vezi ce teorie au procurorii

Copilul de doi ani dispărut din fața casei, în comuna Ocna de Fier, sâmbătă după-amiaza, a fost găsit luni decedat, iar procurorul criminalist nu exclude nici abandonul familial, nici uciderea din culpă.

03 mart. 2014, 17:58
Ipoteză HALUCINANTĂ în cazul copilului de doi ani găsit mort în Caraş-Severin. Vezi ce teorie au procurorii

Copilul de doi ani dispărut din fața casei, în comuna Ocna de Fier, sâmbătă după-amiaza, a fost găsit luni decedat, iar procurorul criminalist nu exclude nici abandonul familial, nici uciderea din culpă, potrivit Agerpres.

Din analiza externă făcută de medicul legist s-au constatat doar câteva escoriații pe corp, la picioare, la mâini, dar urmează să se efectueze autopsia pentru a se preciza cauza medicală a morții. Nu știm dacă a existat, deocamdată, un act de agresiune sau nu, dacă există vreo asfixie sau nu, efectuată de o altă persoană. Luăm în calcul toate ipotezele. Poate să fie vorba de un abandon în familie, o ucidere din culpă, însă nu ne putem pronunța încă„, a declarat procurorul de caz, Ion Teacă.

Cadavrul copilului găsit mort la 48 de ore de la dispariție urmează a fi dus la morgă, unde se va efectua necropsia și se vor stabili cu exactitate cauzele decesului.

Distanța dintre casă și locul unde a fost găsit copilul este destul de mare, între doi și trei kilometri, iar femeia care l-a găsit, o localnică, spune că a trecut pe acolo și cu o zi înainte, dar copilul nu a fost în acest loc, ceea ce duce la ipoteza că cel mic ar fi putut fi adus, aici, ulterior.

Am fost după niște frunze și vreascuri le lemn și, când am urcat, l-am văzut în partea dreaptă. Am crezut că e o păpușă, iar când m-am apropiat am observat că e copil. Apoi am fugit și am anunțat poliția. Au venit cu mine la fața locului. Eu am fost toată ziua și ieri pe acolo, dar copilul nu a fost, că l-aș fi observat„, a precizat Maria Căpriță, femeia care a găsit trupul neînsuflețit.

Copilul în vârstă de doi ani a dispărut sâmbătă după-amiaza de la domiciliul său din comuna Ocna de Fier. Tatăl copilului a sesizat Poliția orașului Bocșa, prin apelul unic de urgență 112, la ora 18:30, cu privire la dispariția fiului său, Emanuel Beniamin Bobic. Potrivit spuselor tatălui, în jurul orelor 16:00, copilul ar fi dispărut din fața locuinței, unde se afla împreună cu fratele său.

Trupul micuțului a fost găsit luni în zona fostei întreprinderi miniere din Ocna de Fier.

CITEŞTE ŞI: Copil de patru ani din Siria, găsit singur în pustietate