Prodan, OBLIGAT să îi plătească despăgubiri morale de 25.000 DE LEI lui Burleanu

Răzvan Burleanu a câştigat în instanţă procesul cu Daniel Prodan. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal l-a dat în judecată pe fostul manager sportiv al echipei naţionale sub pretextul că i-a prejudiciat imaginea prin declaraţiile date în presă şi la diferite televiziuni.

22 ian. 2015, 13:19
Prodan, OBLIGAT să îi plătească despăgubiri morale de 25.000 DE LEI lui Burleanu

„Judecătoria Buftea a decis că i-am pătat imaginea. Ce imagine i-am pătat eu copilului ăstuia? Pentru ce să-i dau eu 25.000 de lei? Am declarat doar că este un tânăr care nu se pricepe la fotbal. Că atunci când a jucat fotbal doar bătea bine auturi şi nu stătea bine în zid. Ce i-am făcut?

L-am făcut hoţ, criminal, violator, chior? L-am jignit? Nu! Astea sunt calităţile lui. El este o persoană publică şi trebuie să îşi asume funcţia. Unii te plac, alţii nu. Ce am spus eu au mai spus şi Hagi, Răducioiu, Stelea, Piţurcă. Doar că eu spun ce gândesc.

Nu mi-e mie frică de acest copil. Am vorbit cu avocatul. Aştept să îmi vină motivarea, apoi fac recurs. Dar ştiţi care este problema? Am impresia că Justiţia este controlată de Servicii. În ce ţară trăim? Toate procesele ăstuia sunt rezolvate, chiar nu vede nimeni?”, a reacţionat Didi Prodan pentru Dolce Sport.