Prodanca, fără noroc la Hermannstadt. Antrenorul pe care ea l-a adus a pierdut cu 1-4 la debut

În cele două meciuri jucate luni în play-out-ul Ligii 1, Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0 şi Viitorul - AFC Hermannstadt 4-1.

22 iun. 2020, 19:53
Prodanca, fără noroc la Hermannstadt. Antrenorul pe care ea l-a adus a pierdut cu 1-4 la debut

Soţii Reghecampf n-au venit cu norocul la Hermannstadt, în oraşul lui Klaus Iohannis. Echipa nu a câştigat niciun meci din cele două jucate în play-out de la reluarea campionatului şi, mai mult decât atât, nici nu a obţinut licenţa de a evolua anul viitor în Liga 1.

În această seară, debutul antrenorului spaniol Ruben Albes pe banca ardelenilor a fost umbrit de o înfrângere categorică duferită pe terenul Viitorului, scor 1-4. Meciul a început parctic de la scorul de 1-0 pentru trupa lui Hagi, care a deschis scorul în minutul 4, prin Acum, după care soarta partidei a fost tranşată între minutele 70 şi 80, când Viitorul a marcat de două ori prin Gabi Iancu. Cu 12 reuşite, acesta a devenit şi golgeterul campionatului.

Golul de onoare al sibienilor a venit prea târziu, în minutul 88, pentru a mai schimba deznodământul. Viitorul îşi consolodează poziţia de lider în play-out, în timp ce Hermann stadt se află la doar un punct deasupra liniei retrogradării. Liga 1 continuă mâine cu o partidă din play-off, Universitatea Craiova – FC Botoşani.

Clasament play-out:

1. Viitorul 30p

2. Sepsi 23p

3. Voluntari 21p

4. Clinceni 20p

5. Hermannstadt 18p

6. Chindia 17p

7. Dinamo 17p

8. Poli Iaşi 15p.