Produsele cu care Lidl vrea să dea lovitura până vineri. Este nebunie la raft, un gadget auto şi reducerile la produsele bio atrag clienţii

Lanțul de retail Lidl are mai multe produse interesante la ofertă în perioada 8 – 14 noiembrie. De asemenea, LIDL Romania organizeaza o promotie speciala pentru produsele bio, cu vouchere de 100 de lei.

10 nov. 2021, 11:15
Produsele cu care Lidl vrea să dea lovitura până vineri. Este nebunie la raft, un gadget auto şi reducerile la produsele bio atrag clienţii

Lidl oferă reduceri la aproape toată gama de produse, dar nu în acelaşi timp. De asemenea, lanţul de retail îţi umple portofelul cu economii de 2-5 lei, dar îţi dă şi posibilitatea de a câştiga un BMW sau o vacanţă de lux în Maldive.

Şi în această săptămână, Lidl oferă multe reduceri interesante. Am selectat câteva pentru cititorii noştri.

Inedit este trolerul pentru copii cu rotițe. Produsul, marca Topmove, costă 119 lei și este disponibil în mai multe culori. Trolerul are dimensiunile 48 x 21 x 33 cm, volum interior de 18 litri și o greutate de 1,92 kilograme. Acesta este prevăzut cu un sistem de închidere și un buzunar interior. Trolerul poate fi tras sau transportat la umăr datorită curelei reglabile.

La același preț, de 119 lei, este disponibilă o perie electrică pentru curățenie cu acumulator, marca Silvercrest. Dispozitivul are baterie cu capacitate de 2.200 mAh și include trei capete diferite. Pentru zonele mai greu accesibile sau aflate la înălțime, în pachet este disponibil un mâner telescopic. Peria are o autonomie de aproximativ 90 de minute și beneficiază de rezistență medie la apă (certificare IPX4).

LIDL îşi trimite clienţii în Maldive. Ce trebuie să faci ca să câştigi o vacanţă de lux şi un BMW

Lidl vinde un gadget auto util, tot marca SilverCrest. Încărcătorul auto costă 20 de lei și include două porturi USB care oferă încărcare rapidă. În pachet este inclus un cablu cu lungime de 100 de centimetri.

Produse expirate, gândaci şi tăvi ruginite. Amenzi uriaşe, aplicate magazinelor Lidl, Profi sau Carrefour de ANPC

Interesant este, de asemenea, aparatul pentru îndepărtat scame Aquapur. Acesta costă 20 de lei și funcționează cu baterii.

Un alt produs util cu baterie este lanterna de lucru cu LED. Cea pe care o vinde Lidl în această săptămână se poate prinde de suprafețe metalice datorită magnetului de care dispune. Produsul este oferit la prețul de 35 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, este 2-în-1: lanternă și baghetă luminoasă.

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, iar daca sunteti interesati de ofertele sale, atunci ar fi bine sa stiti ca in aceasta perioada are ceva gratuit de oferit. Chiar daca LIDL Romania nu organizeaza vreun eveniment de BLACK FRIDAY 2021 pentru clientii din toata tara, spre deosebire de alte lanturi de hypermarket-uri, are totusi alte surprize, iar mai jos vedeti una care ne poate aduce ceva gratuit.

LIDL Romania organizeaza o promotie speciala pentru produsele bio care le poate aduce clientilor din toata Romania o friteuza, sau vouchere gratuite cu valoarea de 100 de LEI. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, cei de la LIDL Romania le ofera clientilor din toata tara trei friteuze cu aer cald de la Electrolux, sau 10 vouchere in valoare de 100 de LEi fiecare, astfel ca aveti sansa de a va bucura de ceva special daca alegeti sa faceti cumparaturile in magazinele sale.

LIDL Romania le cere clientilor din toata Romania sa cumpere produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale din tara, dar impreuna cu un produs din categoria bio. Dupa ce finalizati achizitia trebuie doar sa intrati pe website-ul celor de la LIDL Romania pentru a inscrie bonul de cumparaturi, iar asa veti fi automat inscrisi in campania promotionala pe care o desfasoara, extragerile urmand a avea loc in cursul saptamanilor urmatoare.