Produsul care se dă GRATUIT la Kaufland înainte de Crăciun. Ce trebuie să faci ca să-l primeşti

Kaufland a decis să-şi surprindă clienţii înainte de Crăciun. Cei care îşi fac cumpărăturile în magazinele din toată ţara, pot câştiga unul dintre cele zece calculatoare de gaming oferite de retailerul german.

20 dec. 2021, 09:34
Produsul care se dă GRATUIT la Kaufland înainte de Crăciun. Ce trebuie să faci ca să-l primeşti

Produsul care se dă GRATUIT la Kaufland înainte de Crăciun. Retailerul german a decis să le facă o surpriză clienţilor înainte de sărbători. Aceştia au şansa să câştige un calculator de gaming, fără să facă ceva în mod deosebit.

Produsul care se dă GRATUIT la Kaufland înainte de Crăciun

Tot ce trebuie să faci pentru a câştiga unul dintre cele 10 calculatoare de gaming oferite de Kaufland este să faci cumpărături în valoare de minim 80 de lei şi să foloseşti serviciile de livrare a produselor  la domiciliu. Foloseşte codul KUPGRADE pentru transport gratuit prin Glovo, Foodpanda şi Tazz.

Citeşte şi Kaufland scoate artileria grea. Oferta care va da pe spate orice gospodină. Tigăi Tefal, sub 50 de lei! Stocul e limitat

Astfel, eşti înscris automat în concurs şi poţi câştiga un calculator de gaming chiar înainte de Crăciun.

Calculatoarele oferite de Kaufland au componente de ultima generatie si vin impreuna cu un monitor de 240 Hz. Datorită procesoarelor AMD şi a plăcilor video NVidia GeForce RTX, calculatoarele pot susţine orice fel de experienta grozava de joc pentru cei care le vor castiga.

Kaufland a inclus si cateva periferice de tot pentru calculatoarele pe care le ofera cadou clienţilor săi înainte de Crăciun. Promoţia se desfîşoară pe o perioada limitata de timp.

Kaufland este în România din anul 2005 şi este primul lanț de hipermarketuri care a intrat în orașele mici din ţară. Numărul mediu de angajați ai unui hipermarket Kaufland este de 150.

În luna februarie 2008, Kaufland România avea aproximativ 5.650 de angajați, la sediul central, în cele 31 de magazine, precum și la sediul logistic situat în Parcul Industrial Ploiești. În anul 2014, compania ajunsese a treia în topul angajatorilor privați din România, după Petrom și Dacia, cu un total de 13.500 de salariați.

Citeşte şi Kaufland vine cu oferte senzaţionale înainte de sărbători. Reduceri de până la 42% la carnea de porc