„Profa de sex” Laura Andreşan despre Mutu: „Am început să facem dragoste peste cei doi…”

După Bianca Draguşanu, o altă vedetă din showbiz-ul autohton vine cu dezvăluiri incendiare despre Adrian Mutu.

28 feb. 2015, 10:21
„Profa de sex” Laura Andreşan despre Mutu: „Am început să facem dragoste peste cei doi…”

Laura Andresan le-a povestit britanicilor ca Adi a participat la o orgie in apartamentul ei, impreuna cu doi prieteni de-ai lor. „Am aflat de la un prieten comun ca Mutu ma place dupa ce m-a vazut prin baruri”, a explicat Andresan inceputul relatiei ei cu fotbalistul roman, „si, intr-o seara, m-a sunat sa ne intalnim. L-am invitat eu la mine acasa si a venit in scurt timp, insotit de un prieten comun si de o prietena de-a mea, Anca. Arata foarte bine, imbracat din cap pana-n picioare in Dolce & Gabbana, dar era foarte timid”, a inceput sa spuna Andresan, care povesteste si ca timiditatea i-a disparut jucatorului peste cateva minute.

RĂZBOIUL dintre Adrian Cristea şi Adrian Mutu CONTINUĂ! Bianca a DECIS! Află cine este mai bun la PAT

„M-am dus la bucatarie sa tai niste ananas si m-am ranit la mana cu cutitul, iar Mutu a venit in graba sa ma intrebe daca poate sa ma ajute. Cand a vazut rana mi-a luat mana, a dus-o la gura si a inceput sa-mi suga sangele ca un vampir. Toata timiditatea lui Adi a disparut imediat si, pana sa-mi dau seama, toate hainele lui de firma erau pe podea si el statea gol in fata mea. Mi-a iubit sanii, i-a sarutat si mangaiat inainte de a ma dezbraca si a-mi face sex oral „, a recunoscut Laura in tabloidul britanic.
Potrivit ziaristului de la „The Sun”, Laura se astepta ca fotbalistul sa fie un „iubit de vis”, dar „m-a lasat rece. „Are un corp frumos si a fost fermecator si sexy cand am vorbit, dar era ca un incepator in ale sexului, ca un baietel cu foarte putina experienta. Mi-a spus ca ma vrea in dormitor, dar acolo erau, deja, prietenul lui si Anca, in patul meu, facand sex. Pe Adi nu l-a deranjat, m-a tras in pat si am inceput sa facem dragoste peste cei doi. Dupa o vreme cred ca Adi si-a dat seama ca nu m-a excitat si s-a dat la Anca, o roscata micuta si foarte sexy. Peste putin timp, ea i-a facut sex oral, in timp ce eu ma uitam. Dupa faza asta, Adi s-a intors si am continuat sa facem dragoste!”, a relatat Andresan, potrivit www.wowbiz.ro