Profesoară beată la şcoală, dusă la poliţie. Ce alcoolemie avea femeia

O profesoară dintr-o comună din Brăila a mers beată la școală. Directorul a dus-o la poliție, unde a fost testată cu aparatul etilotest.

03 dec. 2019, 15:54
Profesoară beată la şcoală, dusă la poliţie. Ce alcoolemie avea femeia

Polițiștii au pus-o pe profesoară să sufle în aparatul etilotest și au rămas fără cuvinte când au văzut că femeia avea o alcoolemie de 1,18mg/l în aerul expirat. Nu au mai lăsat-o să se întoarcă la ore, iar consiliul de administrației al școlii a declanșat o anchetă internă penrtu a stabili măsurile disciplinare.

„Domnul director al scolii a mers cu doamna profesoara la sediul Politiei Insuratei. Am vorbit cu domnul comandant de acolo si cunosc situatia foarte bine. I s-au luat probe biologice si e confirmat ca a consumat alcool. Se va face o comisie de disciplina la nivelul scolii si se va analiza cazul. Mi-e rusine de rusinea ei. Nu poti tu, ca profesor, sa vii beat la scoala. Eu, astazi, nu am avut timp sa beau apa si unul este beat la ora asta. Pentru mine, ca profesor, nu ca inspector general, asta e super rusine”, a declarat Viorel Botea, șeful Inspectoratulu Școlar Județean Brăila, pentru Agerpres.