Profesoara Corina, pentru care s-a sinucis elevul Ralph, s-a întors din nou la catedră

Corina Vasile, profesoara pentru care elevul Bogdan Costache, iubitul ei, s-a aruncat de la etaj, s-a stabilit in Anglia, unde preda limba franceza.

03 mart. 2015, 14:32
Profesoara Corina, pentru care s-a sinucis elevul Ralph, s-a întors din nou la catedră

Acum aproape opt ani, Bogdan Costache, elev in clasa a XII-a a unui liceu din Bucuresti, se arunca de la geamul garsonierei profesoarei sale, Corina Vasile, situata la ultimul etaj, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Sex nebun în toaleta unui bar. Nici poliţia nu a putut să îi oprească

Intre elev si profesoara de romana, care il medita pentru bacalaureat, se infiripase o poveste de dragoste, chiar daca femeia era maritata, incheiata insa in mod tragic.

Imediat dupa sinuciderea lui Bogdan, poreclit „Ralph”, Corina s-a retras din scoala, apoi, impreuna cu Robert, sotul inselat, s-a stabilit in Anglia, la Eastleigh, un orasel aflat in sudul Angliei, la 100 de kilometri de Londra, unde a luat viata de la capat.

Citeşte şi BLESTEM. Familia în care de 200 de ani nu s-a mai născut o fetiţă

Corina a nascut un baietel, apoi a devenit profesoara de limba franceza la o scoala aflata in apropierea de Eastleigh, fiind foarte apreciata de catre elevi. La inceput, Corina a avut un salariu de 22.000 de lire pe an, atat cat primeste un debutant in Anglia, dar in prezent este remunerata cu 35.000 de lire (2.900 lire pe luna, adica aproximativ 4.000 de euro). Sotul ei, Robert, lucreaza in cadrul unei firme de contabilitate din orasul Reading.