Profesoara de 30 de ani, prinsă de soţ în dormitor cu un elev. Cum a început totul

Andrea Baber, în vârstă de 30 de ani, profesoară la Academia Creștină Logos din Springfield, a fost condamnată la 20 de luni de închisoare, după ce soțul său a surprins-o în patul lor conjugal întreținând relații sexuale cu un elev de 15 ani.

11 feb. 2019, 13:43
Profesoara de 30 de ani, prinsă de soţ în dormitor cu un elev. Cum a început totul

Femeia a pledat vinovat la șase capete de acuzare, printre care coruperea sexuală a unui minor și trei acuzații de viol. Fosta profesoară a acceptat o înțelegere cu procurorii astfel încât s-a renunțat la alte 20 de acuzații care i se aduceau, între care sodomia și consumul de marijuana.

Andrea a fost arestată în luna decembrie a anului 2017, la câteva zile după ce soțul ei a prins-o cu minorul în casa lor din Cotton Grove.

Tatăl minorului a primit un email anonim în care era întrebat dacă știe că fiul lui întreține relații sexuale cu un profesor, spun autoritățile. Mesajul primit de tatăl elevului includea 12 imagini cu băiatul în pat cu profesoara lui de engleză. Anchetatorii spun că relația dintre profesoară și elevul ei a început în anul 2015. Baber i-ar fi dat minorului de mai multe ori alcool și cannabis.